Setari Cookie-uri

Top 10 orase pentru motociclisti

Eliberarea produsa de condusul unei motociclete poate fi, in anumite conditii, aproape la fel de buna ca o partida de amor. O plimbare in regim de croaziera pe un astfel de demon al vitezei ii garanteaza fericitului posesor sentimentul de libertate si rebeliune. Adevaratii entuziasti duc aceste plimbari cu un pas inainte; cu fiecare oportunitate ei se imbarca intr-o calatorie serioasa. Pentru a-i inspira pe viitorii cautatori de aventura si pe cei cu experienta dar care cauta ceva nou si deosebit, iata 10 din cele mai bune trasee pentru motociclisti din lume. Aceste excursii, care traverseaza America de Sud, Africa, Europa si Australia au fost alese pe baza acelorasi criterii: ofera calatorii pline de provocari si distractii in locatii deosebit de frumoase si unice.

4. Coasta de Est a Australiei

Australia este plina de minuni ale naturii. In aceasta calatorie, calatorii le vor putea vedea aproape pe toate. Plecand din Melbourne, indreptandu-se spre nord-est din New South Wales pana in Queensland, calatorii vor fi tratati cu sosele unduitoare ce parca imbratiseaza Oceanul Pacific, dar si cu drumuri muntoase. Motociclistii sunt incurajati sa opreasca in locuri frumoase precum pestera Yarrangobilly sau insula Heron, situate in mijlocul Marii Bariere de Corali.
Odata ce au trecut de Brisbane in nord, motociclistii se intorc de obicei spre sud-vest de-a lungul coastei sau pe drumurile continentale mult mai pline de incercari. Indiferent de alegere, doritorii de aventura se vor putea delecta cu peisajele superbe ale Australiei, intr-o calatorie ce poate dura pana la trei saptamani.

Citește și:

Cea mai frumoasa parte a traseului : Soseaua Great Ocean Drive de pe coasta de sud va oferi cele mai bune privelisti si cea mai placuta calatorie.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.