Setari Cookie-uri

Top 10 orase pentru motociclisti

Eliberarea produsa de condusul unei motociclete poate fi, in anumite conditii, aproape la fel de buna ca o partida de amor. O plimbare in regim de croaziera pe un astfel de demon al vitezei ii garanteaza fericitului posesor sentimentul de libertate si rebeliune. Adevaratii entuziasti duc aceste plimbari cu un pas inainte; cu fiecare oportunitate ei se imbarca intr-o calatorie serioasa. Pentru a-i inspira pe viitorii cautatori de aventura si pe cei cu experienta dar care cauta ceva nou si deosebit, iata 10 din cele mai bune trasee pentru motociclisti din lume. Aceste excursii, care traverseaza America de Sud, Africa, Europa si Australia au fost alese pe baza acelorasi criterii: ofera calatorii pline de provocari si distractii in locatii deosebit de frumoase si unice.

3. Sudul Norvegiei

Poate Norvegia nu este prima destinatie in mintea multor motociclisti, dar aceasta tara scandinava este patria unor trasee superbe ce abia asteapta un impatimit pe doua roti. Cea mai obisnuita abordare este limitarea la sudul Norvegiei, pornind din Kristiansand in sud si facand un cerc, cel mai nordic punct fiind in orasele Dombas si Olden.
Acest traseu inseamna mai mult decat ocolirea frigurosului nord, dar se aventureaza prin relieful muntos, plin de fiorduri, ce este totodata pitoresc, dar si plin de incercari. Motociclistii vor negocia ac de par dupa ac de par, vor trece prin tunele de-a lungul drumurilor serpuitoare. Adrenalina va fi abundenta in fiecare zi pe acest traseu ce va dura pana la doua saptamani, un traseu ce pune la incercare atat motociclistul cat si motocicleta in sine.

Cea mai frumoasa parte a traseului : Soseaua Lysebotn are 36 curbe in ac de par, in plus fata de un tunel ce face o intoarcere de aproape 360 de grade.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.