Setari Cookie-uri

Ce include un all-inclusive?

In principiu, toata lumea stie ce este acela un all-inclusive. In realitate insa, acest tip de regim difera extrem de mult de la o tara la alta sau chiar de la un hotel la altul. Lucrurile sunt si mai putin clare odata cu aparitia mai noului concept de ultra all inclusive. Multe agentii de turism si-au creat o adevarata strategie de marketing bazata pe cuvinte mari precum ultra, mega, super, excellent, luxury urmate de binecunoscutul termen "all inclusive". Mai exact, la ce trebuie sa va asteptati de la o asemenea oferta si ce anume cumparati de fapt?

Ultra mega all inclusive inseamna?

Aceaste ultra all inclusive-uri presupun o si mai mare paleta de servicii gratuite oferite clientului. Practic, pe langa mesele, gustarile si bauturile gratuite, clientul poate efectua anumite excursii si se poate bucura de toate serviciile si produsele hotelului la discretie. Masajul, sauna, petrecerile, bauturile si gustarile din timpul noptii, curatarea si calcatul hainelor, accesul la seif... toate sunt gratuite. Exista insa, in unele locuri cateva restrictii si la acest tip de regim. Astfel, spre exemplu, un turist cu ultra all inclusive nu poate consuma bauturi alcoolice de la bar mai vechi de 7 ani.

Informeaza-te si gandeste-te bine daca ai realmente nevoie de aceasta optiune

Nu exista decat o singura solutie pentru a evita problemele legate de aceasta facilitate. Informati-va cu atentie inainte de a achizitiona pachetul. Exista turisti care au cumparat un all inclusive iar la destinatie au fost anuntati ca trebuie sa plateasca diferite produse sau servicii.
De asemenea, trebuie sa va ganditi bine daca merita o astfel de “achizitie”. Regimul all inclusive este potrivit in cazul vacantelor linistite petrecute mai mult in interiorul complexului hotelier. Daca aveti insa planuri mari - vreti sa faceti multe excursii optionale, sa vizitati orasul si altele - poate ar fi mai bine sa optati pentru un alt tip de cazare.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.