Setari Cookie-uri

Alege-ti acum o vacanta ieftina de Paste!

Chiar daca sezonul de iarna nu s-a terminat iar vacanta de Paste e inca departe, acesta este cel mai bun moment pentru achizitionarea unui sejur ieftin si bun pentru sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai. Agentiile de turism, pensiunile din Maramures si Bucovina precum si hotelurile de pe litoral si-au finalizat programele si le promoveaza cu surle si trambite la preturi promotionale. Un alt atu al momentului este diversitatea foarte mare a ofertelor. Mai tarziu, cand multe dintre aceste locuri vor fi ocupate, va trebui sa alergati mult pentru a obtine "o dubla" in Bulgaria sau un sejur ieftin in Grecia. Asa ca, pentru a evita aglomeratia si preturile mari din primavara, orientati-va inca de pe acum si profitati de reduceri!

Chiar daca sezonul de iarna nu s-a terminat iar vacanta de Paste e inca departe, acesta este cel mai bun moment pentru achizitionarea unui sejur ieftin si bun pentru sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai. Agentiile de turism, pensiunile din Maramures si Bucovina precum si hotelurile de pe litoral si-au finalizat programele si le promoveaza cu surle si trambite la preturi promotionale. Un alt atu al momentului este diversitatea foarte mare a ofertelor. Mai tarziu, cand multe dintre aceste locuri vor fi ocupate, va trebui sa alergati mult pentru a obtine “o dubla” in Bulgaria sau un sejur ieftin in Grecia. Asa ca, pentru a evita aglomeratia si preturile mari din primavara, orientati-va inca de pe acum si profitati de reduceri!

Si de data asta multe dintre ofertele pentru Grecia, Bulgaria sau Egipt sunt mai ieftine decat vacantele in Bucovina, Maramures sau Valea Prahovei. Principala favorita in cursa pentru “Vacante de Paste” este, ca si in anii trecuti, Grecia. Atractia unui Paste 100% ortodox, precum si clima blanda sau atractiile turistice religioase fac din “taramul zeilor” destinatia perfecta pentru aceasta perioada. Destinatiile cu deschidere la mare sunt oricum preferate si datorita faptului ca multi dintre turisti aleg sa isi petreaca Pastele - care pica anul acesta pe 27 aprilie - si ziua de 1 mai cumulate in aceeasi vacanta.

Destinatiile de top

Cele mai populare destinatii pentru vacanta de Paste si 1 mai sunt tarile vecine, ieftine, cu traditii si deschidere la mare. Bulgaria ramane in continuare in topul preferintelor si de aceea agentiile de turism au o multime de oferte pentru litoralul de la sud de Dunare.
Un sejur de trei zile, in perioada 25 aprilie - 4 mai, in regim all inclusive intr-un hotel de patru stele din statiunea Nessebar porneste de la 115 euro. Clientul se bucura si de o reducere de 5% in cazul in care pachetul este achizitionat pana la 1 februarie. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.