Setari Cookie-uri

Alege-ti acum o vacanta ieftina de Paste!

Chiar daca sezonul de iarna nu s-a terminat iar vacanta de Paste e inca departe, acesta este cel mai bun moment pentru achizitionarea unui sejur ieftin si bun pentru sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai. Agentiile de turism, pensiunile din Maramures si Bucovina precum si hotelurile de pe litoral si-au finalizat programele si le promoveaza cu surle si trambite la preturi promotionale. Un alt atu al momentului este diversitatea foarte mare a ofertelor. Mai tarziu, cand multe dintre aceste locuri vor fi ocupate, va trebui sa alergati mult pentru a obtine "o dubla" in Bulgaria sau un sejur ieftin in Grecia. Asa ca, pentru a evita aglomeratia si preturile mari din primavara, orientati-va inca de pe acum si profitati de reduceri!

Agentia Family Travel isi atrage si ea turistii cu cateva oferte speciale. Pentru pachetul de Paste din Nisipurile de Aur se aplica o reducere de 5% - daca il achitati integral pana pe 25 februarie. Sejurul dureaza in functie de preferinte de la trei la sapte nopti iar cazarea se va face intr-un hotel de patru stele. Regimul este all inclusive iar pachetul mai include si masa festiva de Paste, spectacole, discoteca si acces gratuit la piscina interioara. Pentru mai multe detalii click aici.

Grecia ramane preferata romanilor pentru vacanta de Paste. Ofertele sunt multe si extrem de diverse. Datorita spatiilor profund traditional-religioase - cum sunt Muntele Athos si regiunea Meteora - precum si gratie unor slujbe sau procesiuni cu advarat unice in spatiul balcanic, Grecia ramane atractia preferata de romani pentru Sarbatorile Pascale. Pachetele pentru Grecia nu sunt deloc scumpe - asta si datorita faptului ca Sarbatorile se afla in extrasezon turistic. Astfel, Europa Travel promoveaza o oferta care include patru nopti de cazare in Parelia Katerini, transportul cu autocarul, micul dejun si cina, masa festiva de Paste si cateva excursii la un pret aproximativ de 200 de euro. Pentru oferta detaliata click aici.

Daca preferati sa petreceti cele cateva zile de la sfarsitul lunii aprilie pe o insula, atunci o alegere ieftina si buna ar fi Corfu. Agentia Elysee Turism promoveaza un pachet de sapte zile care include cazarea, transportul cu autocarul, micul dejun si cateva vizite la anumite obiective la pretul de 285 de euro - locul in camera dubla. Mai multe detalii aici.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.