Poate ca te vei rataci. Sau, mai ales daca pleci pe cont propriu, vei vrea sa vizitezi cat mai multe locuri iar hartile pliabile vor fi imposibil de gasit sau de descifrat. Sau poate te vei plictisi si vei vrea sa te uiti la un film. Sa asculti muzica preferata sau sa iti amintesti de prietenii de acasa cu ajutorul unor fotografii. Pentru toate aceaste, si nu numai, exista gadgetu-rile de vacanta. Utile, usoare, accesibile, aceste mici aparate te pot transforma intr-un turist mai puternic.

Recomandarile Tellur pentru o vara smart

Cateva harti, cateva date, nistre solutii, cateva romane preferate - peste 160, o conexiune rapida la internet, acoperie buna de retea, un telefon prin satelit, o memorie incredibila pentru multe fotografii, cateva filme in caz de monotonie si niste muzica tocmai buna pentru momentele in care te apuca dorul de casa...iata doar cateva dintre acele “mici lucruri” care te pot salva dintr-o situatie dificila sau care te pot relaxa sau distra in momentele mai putin frumoase. O vacanta este, in principiu, o experienta imprevizibila. De aceea este bine sa fii mereu pregatit pentru orice situatie. Tehnologia te ajuta!

GPS-ul - calauza moderna

Utilitatatea acestei mici minuni tehnologice nu mai trebuie argumentata. Este gadget-ul ideal fie ca vrei sa ratacesti in munti fie ca te-ai ratacit deja pe stradutele vreunei metropole europene. Modele sunt destule iar ofertele au devenit destul de accesibile.

Potrivit expertilor PlugIn Germin StreetPilot i3 GPS Car Navigation se vindea cu peste 300 de dolari imediat dupa lansare dar acum pretul este cu adevarat tentant. E drept ca pretul dispozitivelor GPS a mai scazut in ultimul timp, dar sa ajunga sub 100$? Greu de imaginat, insa Tiger Direct il ofera la numai... 99.99$!
Un alt produs cu adevarat util, mai ales turistilor “exploratori” este mai noul si mult mai performantul Garmin Colorado 400 Bluechart GPS un dispozitiv extrem de util persoanelor care au o viata foarte activa. Garmin Bluechart afiseaza poze vazute din aer, harti topografice, precum si scheme ale tarmurilor puse la dispozitie de marina US! Colorado are un display de 240x400 pixeli, un slot pentru carduri SD, busola pe doua axe, senzor de temperatura, altimetru si rotita „Rock'N'Roller” pentru un control avansat.

Baterii externe cu autonomie mare pentru zile de vara fara griji
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: