Setari Cookie-uri

Gadget-uri pentru vacanta si siguranta

Poate ca te vei rataci. Sau, mai ales daca pleci pe cont propriu, vei vrea sa vizitezi cat mai multe locuri iar hartile pliabile vor fi imposibil de gasit sau de descifrat. Sau poate te vei plictisi si vei vrea sa te uiti la un film. Sa asculti muzica preferata sau sa iti amintesti de prietenii de acasa cu ajutorul unor fotografii. Pentru toate aceaste, si nu numai, exista gadgetu-rile de vacanta. Utile, usoare, accesibile, aceste mici aparate te pot transforma intr-un turist mai puternic.

Totul la suma frumusica de 599 de euro.

160 de carti cantaresc doar cateva sute de grame

Daca te plictisesti in vacanta iata solutia: digital reader-ul de la Sony are o capacitate de stocare echivalenta cu 160 de romane - continut mediu - , un afisaj extrem de bun, un meniu simplu, o greutate minima si un look extrem de atragator. Ultra-portabilul Reader Digital Book este intradevar o "jucarie" de exceptie.
Nu are insa un pret foarte mic - aproximativ 300 de euro - dar garanteaza o biblioteca care te va scapa de zilele monotone.

Dvd-ul portabil - antivirus pentru plictiseala

Dvd-urile portabile pot fi solutia ideala pentru calatoriile lungi si plictisitoare. Poti vedea un film bun fie ca esti in tren, masina sau avion. Pretul unui astfel de dispozitiv variaza in functie de marca si performanta. Astfel modelul Polaroid DPJ-08580B prezinta un display LCD de 8.5 inch si rezolutie de 480x234 pixeli care accepta intr-un spatiu special conceput, iPod-uri Video din generatia a 5-a, afisand filmele din memoria acestora pe display-ul propriu.
Gadgetul poate fi achizitionat la pretul de 252$!

“Fara semnal” nu mai exista

Si asta datorita telefoanelor conectate la satelit. Preturile sunt destul de mari - aproximativ 600 de euro bucata - dar in mod clar investitia merita toti banii mai ales daca vreti sa va aventruati prin salbaticii sau pe creste unde nicio companie de telefonie mobila nici cu gandul n-a gandit. Aveti in plus acces la internet si fax iar lipsa semnalului nu va va mai tulbura vacanta niciodata. Mai multe aici.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.