Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Nu exista vacanta fara fotografie. Si cum s-ar fi putut altfel? Incantarea, entuziasmul, momentele fericite, cele putin penibile sau acelea incredibil de amuzante, care te vor face sa razi si peste zece ani, merita imortalizate. Locurile in care, poate nu vei mai ajunge niciodata, merita sa le ascunzi intr-un sertar pe care sa il deschizi ori de cate ori vrei sa iti retraiesti vacanta. De aceea e musai sa afli cate ceva despre cum faci o fotografie reusite. Fie ca folosesti telefenul mobil fie ca ai investit cateva mii sau sute de ron intr-un aparat ceva mai performant sfaturile de mai jos te vor ajuta.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Una dintre cele mai mari frustrari ale fotografului profesionist este, probabil, aceea ca nu poate fotografia tot ceea ce vede. Fotografia este arta deoarece presupune un act de creatie extrem de subiectiv. Intr-un cadru in care un copil se uita la o floare mai multe persoane vor alege diferit subiectul, compozitia, lumina si incadrarea. Unul se va gandi sa fotografieze copilul si floarea, altul va fi incantat de expresia fetei copilului si va lasa floare la o parte concentrandu-se doar pe uimirea sau incantarea copilului. Altul va insita pe detalii iar unii dintre noi vor fi poate fascinati doar de frumusetea florii.

Inainte de a apasa pe buton trebuie sa stii ce vrei de la fotografia pe care urmeaza sa o faci. Ce vezi prin vizor sau prin display, nu este neaparat si ceea ce vei obtine. Poate mai putin, sau poate mai mult. In primul rand insa citeste manualul apartatului tau si afla termenii specifici folositi in fotografie. Te vei lovi adesea de ei. Nu vei putea niciodata sa faci fotografii cu un aparat pe care nu il conosti. Apoi afla regulile de baza si nu uita ca realitatea poate fi mai frumoasa prinsa in fotografie. Dar si mult mai urata. Depinde doar de tine. Tine minte insa ca nu exista reguli in fotografie, exista doar fotografii bune si fotografi cu imaginatie.

Incadrarea

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: