Kudika
19 Martie 2008

Vanzarile agentiilor de turism vor creste in perioada Pastelui prin includerea zilei de 1 Mai in pachetele turistice, iar destinatia cea mai cautata va fi, potrivit estimarilor reprezentantiilor agentiilor de turism, Grecia.

Vanzarile agentiilor de turism vor creste in perioada Pastelui prin includerea zilei de 1 Mai in pachetele turistice, iar destinatia cea mai cautata va fi, potrivit estimarilor reprezentantiilor agentiilor de turism, Grecia.

4 outfit-uri pentru vacanta in Grecia

Majoritatea reprezentantiilor agentiilor de turism sustin ca destinatia preferata de turistii romani, cu ocazia Pastelui 2008, va fi Grecia, un argument fiind faptul ca si grecii, majoritari ortodocsi, sarbatoresc Pastele in aceeasi zi cu romanii, potrivit NewsIn.

„Anul acesta, pentru destinatii externe, oamenii prefera Grecia si o parte din Cipru, pentru ca doar aici Pastele se sarbatoreste odata cu cel romanesc. In celelate tari nu este atmosfera acestei sarbatori”, a declarat, pentru NewsIn, directorul adjunct pentru turism extern al agentiei Eximtur, Oana Lupean.
Un sejur de patru nopti, in Rodos, la hotel de doua stele, cu demipensiune, porneste de la 329 euro, in timp ce in Creta, la trei stele, cel mai ieftin este de 359 euro, ambele oferte incluzand zboruri charter. In Cipru, in aceleasi conditii ca si in Rodos, pachetul porneste de la 299 euro.

Aceasta a mai precizat ca la fel de cautate sunt sejururile in tari cu clima calda. „Sunt destul de cautate si sejururile in tarile calde, mai ales ca perioada coincide cu vacanta copiilor. Am avut deja cateva cereri pentru aceste destinatii, iar in perioada urmatoare ne asteptam ca ele sa cresca”, a explicat Oana Lupean.
Directorul de marketing al agentiei Marshal Turism, Cristian Ghita, a declarat, pentru NewsIn, ca numarul turistilor care vor folosi serviciile agentiei de Pastele 2008 va creste cu circa 130 de persoane.
"In acest moment exista foarte multe rezervari pentru pachetele de Paste 2008. Cele mai multe sunt pentru destinatii din Romania, Grecia, Bulgaria, Egipt, Tunisia si Cipru. Pentru 2007, am avut in jur de 270 persoane care au achizitionat pachete de Paste. Anul acesta, estimam sa depasim 400 de persoane", a declarat Cristian Ghita.

Acesta a confirmat ca Romania si Grecia se vor situa printre cele mai cerute locatii. "Destinatiile cele mai solicitate pentru pachetele de Paste 2008, dupa numarul de turisti, vor fi Romania, Grecia, Bulgaria. Pentru pachetele de 1 Mai, nu avem o sectiune speciala, decat pentru destinatiile interne. Datorita apropierii de Paste, pentru destinatii externe se folosesc pachetele pregatite pentru Paste, care se termina in jur de 29 aprilie, la care se vor adauga nopti suplimentare", a explicat directorul de marketing al agentiei Marshal Turism.

EARLY BOOKINGS pt GRECIA - tarife senzationale pt FIRST MINUTE
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: