Setari Cookie-uri

Cat ne costa vacanta de vara?

Agentiile de turism au avertizat ca vacantele lui 2008 vor fi mai scumpe cu aproximativ 10% fata de anul trecut. Cresterea pretului la carburant este principalul motiv al tarifelor mai mari practicate pentru destinatiile externe. Pe litoralul romanesc rezervarile facute din timp la unele hoteluri va pot aduce reduceri cu 10, 15% in timp ce bulgarii practica din start, cel putin la o analiza actuala, preturi cu o treime mai mici decat cele din tara noastra. Previziunile tour-operatorilor nu difera cu mult fata de cele ale lui 2007. Destinatiile minune ale sezonului de vara vor fi Turcia si Grecia. Daca doriti o vacanta in Bulgaria cel mai bine ar fi sa va faceti rezervari din timp pentru ca si aceasta destinatie va fi suprasolicitata in timp ce, Egiptul si Tunisia, isi vor continua trendul ascendent.

Una dintre putinele oferte All Inclusive de pe litoral poate fi achizitionata la Hotel Tismana (trei stele) din statiunea Jupiter. Un sejur de cinci nopti cu totul inclus variaza de la 783 de lei la inceputul sezonului pana la 1.178 in lunile iulie si august. Mai multe informatii referitoare la aceasta oferta gasiti aici.

Grecia, Turcia si Bulgaria – in cursa pentru locul 1

Un sejur in Grecia, in Halkidiki, la un hotel de trei stele in regim all inclusive va va costa, de persoana, 46 de euro in sezonul estival (o noapte/cazare in cmaera dubla). Transportul nu este inclus si nici asigurarea medicala. Mai multe detalii aici.
Un pachet de sapte nopti la un hotel de patru stele, tot in Grecia (mai precis in insula Rhodos) va va costa in perioada iulie augus 565 de euro – locul in camera dubla. In pret este inclus transportul cu avionul, regimul all inclusive, transferurile si asistenta turistica. Mai multe detalii referitoare la aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Turcia practica preturi ceva mai mari decat Bulgaria – dar si serviciile sunt pe masura asteptarilor. Astfel, un sejur de sapte zile in Antalya, la un hotel de cinci stele, in regim ultra all inclusive va va costa aproximativ 530 de euro/ de persoana/locul in camera dubla. In pret este inclus si biletul de avion precum si transferurile aferente. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Bulgaria in schimb castiga detasat cursa preturilor mici. Cu 33 de euro pe zi, va puteti caza in mijlocul sezonului turistic, intr-un hotel de patru stele din Nispurile de Aur. Mai multe detalii gasiti aici.
Cu 37 de euro pe zi va puteti caza tot la un hotel de patru stele in plin sezon estival, dar de data aceasta in statiunea Constantin si Elena si in regim all inclusive. Aici gasiti mai multe detalii.

Ofertele pentru litoralul de la sud de Dunare sunt extrem de multe si foarte tentante. Indiferent de alegerea facuta, recomandarea noastra este sa va rezervati bilete din timp. Anul trecut, aceste destinatii au avut un sold out timpuriu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.