Setari Cookie-uri

Creditul pentru vacanta a murit. Traiasca creditul de nevoi personale!

Ca in fiecare an, venirea verii si deci, inceperea sezonului turistic coincide cu lansarea pe piata a unor oferte de creditare mai avantajoase, mai frumos impachetate si mai bine promovate. Daca in anii trecuti imprumuturile pentru calatorii erau acoperite de conceptul credit de vacanta de ceva vreme incoace bancile au inglobat aceasta varianta in creditul de nevoi personale care a absorbit rand pe rand si celelalte forme de imprumut specializat: creditele pentru studii, cele pentru sanatate, pentru mobila si altele.

Imprumutul la banca – o solutie sau o complicatie cu urmari neplacute?

Decizia de a efectua sau nu un imprumut la banca depinde de fiecare persoana in parte. Pentru unii, o astfel de initiativa se poate dovedi profitabila, in timp ce altii considera ca, in general creditele nu sunt rentabile. Oricare ar fi alegerea finala ea trebuie neaparat precedata de o informare amanuntita.
De retinut este ca multe dintre caracteristicile “decedatelor” credite de vacanta se intalnesc astazi in unele oferte de imprumuturi pentru nevoi personale. Astfel, suma imprumutata este de obicei in moneda nationala iar perioada de creditare este una minima (da maxim un an sau doi). Apar si oferte care te scutesc de grija primei luni – astfel, iti poti face un credit de nevoi personale cu o luna de gratie – se presupune ca fiind in vacanta nu trebuie sa iti bati capul cu plata ratei de la banca.

Citește și:

Spre exemplu, pentru un credit cu o valoare de 5000 de euro si cu o perioada de creditare de sapte ani veti plati aproximativ 300 de lei pe luna.

Pentru mai multe detalii in legatura cu creditele de nevoi personale accesati:

BCR – credite diverse
CecBank – credite de vacanta
BRD – creditul expresso
Banca Transilvania – credite diverse
Raiffeisen bank – creditul de pana la 5000 de euro

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.