Setari Cookie-uri

Blogul de vacanta: Agentiile de turism romanesti, sau cum sa nu-ti ratezi concediul apeland la ele

Daca ai gasit o oferta de cazare prea buna pentru a fi crezuta, inseamna ca e prea buna pentru a fi crezuta. Verifica seriozitatea agentiei respective cautand numele ei pe Google (site-uri in limba romana).

8. Pentru a verifica seriozitatea agentiei, vezi si modul in care se comporta angajatii acesteia atunci cand ceri informatii suplimentare, cum ar fi pliante, poze cu hotelurile, intrebari legate de avion sau de autocar, samd. Daca sunt saritori, amabili, proactivi si binevoitori, este foarte posibil ca la fel sa fie si ghizii lor. Daca ai de-a face cu niste plictisiti de la care smulgi cuvintele, atunci mai bine zici pas.

9. Intreaba care sunt agentiile specializate pe o anumita destinatie. De exemplu sunt agentii specializate pe Grecia continentala, pe Creta, pe Antalya, pe Franta, samd. E cel mai bine sa mergi in acele zone prin ele, pentru ca restul subcontracteaza de multe ori de la aceste agentii.

10. Pastreaza in permanenta la tine numarul consulatului roman din tara de destinatie, precum si numerele de contact ale agentiei. Cere raspicat la agentie un numar la care sa se raspunda non-stop, sau noteaza-ti programul acesteia. Daca la fata locului aveti ghid, cereti-i si notati-i numele si numarul de telefon.

Citește și:

Asadar, informeaza-te, citeste, intreaba si apoi semneaza.
Concediu cat mai placut!

Acest material a fost preluat de pe Xplorio

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.