Setari Cookie-uri

Cele mai primitoare aeroporturi din lume

In ultima perioada, tot mai des, pasagerii isi exprima nemultumirea cu privire la tratamentul pe care il primesc in aeroporturi: asteptari prelungite, intarzieri si, nu in ultimul rand, personal ursuz.

Changi Airport
Singapore, Singapore

Orice aeroport care isi serveste pasagerii cu bomboane la controlul pasaportului merita, fara indoiala, un loc in fruntea clasamentului. Dar Changi Airport face mult mai mult de atat pentru vizitatorii sai. Cu cinci gradini, un cinematograf deschis non-stop si cu intrare libera, zone speciale pentru odihna si peste 300 de magazine, aeroportul poate fi considerat, el insusi o destinatie. Pasagerii care au mai mult timp de petrecut in aeroport, pot opta, gratuit, pentru un tur de doua ore in centrul enigmaticului oras asiatic. In plus, pentru doar 9,7 dolari se pot bucura de piscina hotelului din incinta aeroportului, pret in care este inclusa si o bautura fara alcool la bar.

Hong Kong International Airport
Hong Kong, China

Principalul atu al aeroportului din Hong Kong il reprezinta, fara dubiu, eficienta. Prietenosul site web ofera pasagerilor constransi de timp, sansa de a-si rezerva un valet personal care sa preia bagajele si sa le duca in orice loc din oras. Totodata, la check-in, anumite obiecte fragile sunt impachetate in cutii din carton si cauciuc, iar calatorii care viziteaza Hong Kong-ul de cel putin trei ori in 12 luni, primesc un card ce le permite trecerea mai rapida prin etapele specifice calatoriei cu avionul. Pasagerii extenuati se pot relaxa la Plaza Shower & Relaxation Lounge. In plus, ambele terminale ofera acces Wi-fi gratuit.

Citește și:

Central Japan International Airport
Nagoya, Japonia

Oricat de neobisnuit ar parea, pasagerii pot privi avioanele aterizand si decoland in timp ce se relaxeaza in piscina. Centrair este recunoscut pentru gradinile sale interioare, strazile construite in stil european sau japozez si pentru tavanul transparent, cu o inaltime de 300 de metri, perfect pentru iubitorii de senzatii tari. Locul este, de asemenea, atent conceput si pentru copii, cu locuri de joaca, toalete speciale, sau chiar un serviciu gratuit care permite mamicilor sa sterilizeze laptele inainte de masa.

O.R. Tambo International Airport
Johannesburg, Africa de Sud (Africa)

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.