Setari Cookie-uri

Tu ce stii despre vacanta ta?

Iti spunem noi. Nu suficient. Poti afla mai multe de la alti turisti care au trecut prin alte experiente decat tine. De multe ori pachetele turistice ascund surprize mai mult sau mai putin neplacute. Sau destinatiile cele mai atractive se dovedesc a fi nu chiar atat de pozitiv surprinzatoare cum ar trebui. Lumea turistica e extrem de mare si extrem de plina de neprevazut. De aceea Lazy iti pune la dispozitie un forum unde iti poti impartasi experientele si poti invata din vacantele altora ca tine. Scrie daca ai ceva de spus, fie nemultumiri, obiectii sau nereusite, fie vacante de vis, sfaturi si recomandari. Astfel vom invata unii de la altii si vom reusi sa transformam timpul nostru liber in iesiri mai sigure si mai frumoase.

Iti spunem noi. Nu suficient. Poti afla mai multe de la alti turisti care au trecut prin alte experiente decat tine. De multe ori pachetele turistice ascund surprize mai mult sau mai putin… neplacute. Sau destinatiile cele mai atractive se dovedesc a fi nu chiar atat de pozitiv surprinzatoare cum ar trebui. Lumea turistica e extrem de mare si extrem de plina de neprevazut. De aceea Lazy iti pune la dispozitie un forum unde iti poti impartasi experientele si poti invata din vacantele altora ca tine. Scrie daca ai ceva de spus, fie nemultumiri, obiectii sau nereusite, fie vacante de vis, sfaturi si recomandari. Astfel vom invata unii de la altii si vom reusi sa transformam timpul nostru liber in iesiri mai sigure si mai frumoase.

In mod clar turismul implica un grad mare de risc. Indiferent daca vorbim de pachete de lux sau sejururi ieftine, destinatii externe sau interne, vacante organizate pe cont propriu sau prin agentii de turism. Oricat ai studia problema, oricat de mult timp ai aloca documentarii niciodata nu vei putea inlocui pe deplin informatia directa, necosmetizata, venita de la turistii experimentati. Fie ca ai calatorit mult iar sfaturile tale ar ajuta, fie ca dimpotriva, vrei doar a afli mai multe despre destiantii si pachete turistice, forumul Lazy poate fi o interfata perfecta pentru acest tip de conversatii.

Citește și:

De aceea am pregatit cateva sectiuni speciale.

Agentiile de Turism
Aici poti vorbi cu ceilalti utilizatori despre pachetele interne sau externe, promovate de catre agentiile de turism din tara. Poti invata din experientele altora, poti afla cum trebuie completat un contract, ce este si nu este inclus, care sunt agentiile care merita increderea ta si care sunt cele ale caror promisiuni sunt uitate odata ajunsi la destinatie. Daca ai vreo experienta care i-ar putea ajuta si pe altii nu ezita sa o povestesti.

All inclusive, demipensiune sau fara nimic inclus?
Regimul de cazare, specific pachetelor turistice, poate fi potrivit pentru unii dar total nepotrivit pentru altii. Febra all inclusive, care a cuprins majoritatea destinatiilor turistice, a facut ca aceasta “optiune” turistica sa se dezvolte extrem de multe dar in mod diferit. Astfel, exista hoteluri, orase sau tari care practica un all inclusive total diferit de alte destinatii asemanatoare. Demipensiunea variaza si ea iar cazarea simpla, fara nicio masa inclusa nu mai este demult in topul preferintelor turistice – chiar daca, in mod sigur, are si ea cateva avantaje.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.