Setari Cookie-uri

Tu ce stii despre vacanta ta?

Iti spunem noi. Nu suficient. Poti afla mai multe de la alti turisti care au trecut prin alte experiente decat tine. De multe ori pachetele turistice ascund surprize mai mult sau mai putin neplacute. Sau destinatiile cele mai atractive se dovedesc a fi nu chiar atat de pozitiv surprinzatoare cum ar trebui. Lumea turistica e extrem de mare si extrem de plina de neprevazut. De aceea Lazy iti pune la dispozitie un forum unde iti poti impartasi experientele si poti invata din vacantele altora ca tine. Scrie daca ai ceva de spus, fie nemultumiri, obiectii sau nereusite, fie vacante de vis, sfaturi si recomandari. Astfel vom invata unii de la altii si vom reusi sa transformam timpul nostru liber in iesiri mai sigure si mai frumoase.

Util (Asigurarile de sanatate, transport, rezervari)
Afla mai multe lucruri utile despre vacanta ta. Spune-ne daca asigurarea de sanatate te-a ajutat vreodata sau nu, daca stii cum sa-ti faci o rezervare directa la un hotel din strainatate sau daca ai apelat vreodata la serviciile vreunui transportator privat. Apropos, ai facut turul Europei cu masina personala?

Sunt si alte subiecte si discutii care pot fi dezvoltate pe forumul Lazy. Te asteptam cu sugestii, comentarii si sfaturi – atat pentru noi cat si pentru ceilalti turisti, utilizatori ai siteului.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.