Setari Cookie-uri

Ce este exclus din all inclusive?

Nu exista nici o norma universala care sa reglementeze aplicarea acestui concept. Cu alte cuvinte, un all inclusive grecesc poate fi cu totul diferit fata de un all inclusive turcesc. Si, de cele mai multe ori, este. Conceptul de all inclusive, inseamna, ad literam totul inclus. Adica taxe, mese, bauturi, servicii, accesul la facilitatile hotelului si altele. Aplicarea lui difera insa enorm de la tara la tara, si, foarte adesea, de la hotel la hotel. Ce trebuie sa faci pentru a evita problemele de achizitionare a unui pachet turistic incomplet? In primul rand informeaza-te.

Bauturile de import, sunt, de cele mai multe ori… excluse din in all inclusive. Ba mai mult, ele costa mult mai mult decat in mod obisnuit. De fapt, mai ales in hotelurile cu multe stele, toate produsele sunt extrem de scumpe. Asa ca cel mai bine ar fi sa nu ajungeti in postura de a le cumpara… fara sa stiti exact pentru ce dati banii. Si bauturile alcoolice au reglementari diferite. Uneori sunt incluse in pachetul turistic…alteori nu.

Ce sa faceti…

In primul rand discutati toate aceste aspecte cu agentia. In mod normal, reprezentatul pe vanzari trebuie sa stie totul despre hotelul unde urmeaza sa va cazati. Agentiile au contracte bine stabilite si de cele mai multe ori vechi de ani de zile, cu hotelurile unde isi cazeaza turistii. Daca totusi vreti sa duceti documentarea pana la capat, puteti cere o adresa de web a hotelului cu pricina. Veti afla astfel direct de la sursa care este politica hoteliera de la destinatia aleasa.

Citește și:

Drum bun si un all inclusive cat mai complet!

Daca ati avut vreodata experiente nepacute cu un all inclusive…mai putin complet, nu ezita sa ne povestesti depre asta pe FORUMUL Lazy!

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.