Ofertele pentru Revelionul lui 2009 au inceput sa apara inca de la sfarsitul primaverii. Totusi, in timpul sezonului, toata atentia agentiilor si a turistilor a fost captata de ofertele de sezon. Acum, pentru ca ne apropiem de sfarsitul verii ca sezon turistic, operatorii se grabesc sa promoveze oferte reduse ca pret dar generoase ca diversitate pentru Sarbatorile de Iarna. Deoarece in general, in perioada de iarna, cererea este mai mare decat oferta, iar locurile si pachetele cele mai bune se dau primele, ar fi ideal sa va orientati chiar acum catre o vacanta pentru Sarbatori.

Petrece vacanta de iarna in Austria

Ofertele agentiilor de turism sunt destule astfel incat alegerea uneia “personalizate” nu ar trebui sa fie o problema pentru nimeni. Voi trebuie sa va hotarati unde anume vreti sa petreceti Craciunul si/sau Revelionul anul acesta. La schi in Austria, pe o plaja tropicala, intr-un oras european, la munte in Romania sau in nordul tarii, in zonele traditionale? Sau altfel spus, cat sunteti dispus sa dati pentru vacanta de iarna? Pentru ca ofertele variaza enorm si din acest punct de vedere.

In Romania, pe Valea Prahovei…

Preturile vor fi si anul acesta cel putin la fel de mari ca si anul trecut. Gradul de ocupare va fi maxim astfel incat daca vreti un Revelion la Sinaia, Predeal sau…mai departe la poiana Brasov ar fi cazul sa va grabiti.

In Sinaia, un pachet pentru Revelion va va costa 3500 de lei. Tariful este pentru doua persoane si include cazarea in camere duble intr-un hotel de patru stele, regim demipensiune, cina de Revelion si alte programe speciale.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

La Predeal, un pachet de Revelion va va costa 1950 de lei. Asta daca alegeti varianta de patru zile (cazare in camera dubla, regim all inclusive) a ofertei. Cazarea se face intr-o vila de trei stele iar perioada de cazare este cuprinsa intre 29.12 si 02.01.2009.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Statiunile pentru schi din Austria - oferte pentru 2011
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: