Setari Cookie-uri

Revelion 2009 Oferte de la 400 de euro la 4 zerouri

Ofertele pentru Revelionul lui 2009 au inceput sa apara inca de la sfarsitul primaverii. Totusi, in timpul sezonului, toata atentia agentiilor si a turistilor a fost captata de ofertele de sezon. Acum, pentru ca ne apropiem de sfarsitul verii ca sezon turistic, operatorii se grabesc sa promoveze oferte reduse ca pret dar generoase ca diversitate pentru Sarbatorile de Iarna. Deoarece in general, in perioada de iarna, cererea este mai mare decat oferta, iar locurile si pachetele cele mai bune se dau primele, ar fi ideal sa va orientati chiar acum catre o vacanta pentru Sarbatori.

In Austria, la schi

Exista doua variante daca v-ati decis deja ca cea mai buna alternativa pentru Revelion este Austria. Fie achizitionati un sejur cumplet – cu transport, cazare si masa, fie mergeti pe varianta de grup, favorita in ultimii ani. Multe agentii de turism au oferte pentru inchirierea unor cabane in cele mai turistice zone de iarna ale Austriei. Aceste oferte nu includ decat cazarea (inchirierea cabanei), nu si transportul sau masa. Dar cum cabanele sunt echipate complet… aceasta nu ar trebui sa fie o problema.

In Tirol - Austria, o cabana pentru 10 persoane va va costa in timpul Sarbatorilor 1417 euro. Adica putin peste 140 de euro de persoana. Cabana are cinci camere plus sufragerie si o bucatarie complet utilata.
Mai multe detalii despre aceasta oferta dar si alte oferte asemanatoare gasiti aici.

Citește și:

Un sejur de Revelion in St. Anton – Austria va va costa 490 de euro. Tariful include cazarea pentru sapte nopti in perioada 27.13 – 03.01.2009, intr-un hotel de trei stele. Pretul include cazarea in camera dubla, regimul demipensiune si cina festiva de Revelion. Transportul nu este insa inclus.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Revelion exotic?

Un Revelion in Zanzibar, Dubai, Mauritius, Thailanda sau Singapore va fi cu siguranta destul de solicitant pentru bugetul vostru. Totusi, oferta extinsa indica si o cerere cu cote asemanatoare.

Un Revelion in Mauritius de la 3515 euro de persoana. Pretul include biletul de avion, opt nopti de cazare in camera dubla la un hotel de patru stele, micul dejun si cina, seara festiva de Revelion, transferurile aferente si asistenta turistica. Perioada sejurului este cuprinsa intre datele: 29.12 – 07.01.2009.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.