Setari Cookie-uri

S-au lansat ofertele low cost pentru toamna-iarna

In perioada septembrie-martie, din cauza traficului turistic mult mai slab decat cel inregistrat in timpul verii, operatorii aerieni obisnuiesc sa promoveze diverse oferte la preturi avantajoase. Atat companiile low cost, specializate pe bilete ieftine, cat si liniile traditionale, care practica atat preturi mai mari cat si standarde mai inalte se intrec in aceasta perioada pentru a atrage de partea lor segmentul turistic calator. Astfel, daca aveti planuri pentru lunile noiembrie, ianuarie, februarie sau martie, profitati de ocazie si rezervati bilete din timp. Decembrie face rabat de la aceasta regula. In general, fiind varf de sezon, sfarsitul anului nu beneficiaza de prea multe promotii.

2 – Cele mai des intalnite si discutate probleme in legatura cu companiile low-cost sunt cele legate de taxele de aeroport, alte taxe ascunse, situarea aeroportului la destinatie, recuperarea banilor in cazul unei probleme tehnice sau de alta natura, daune sau alte beneficii in cazul intarzierilor majore sau situatia tehnica a aparatelor de zbor.
Fiecare problema trebuie analizata bine inainte de a face o astfel de achizitie.

Oferte de top pentru toamna si iarna

WizzAir are mai multe oferte, cu decolare din Cluj sau Timisoara catre destinatii precum Paris, Dortmund, Milano sau Roma. Cele mai multe calatorii nu trec de 100 de lei noi – cu toate taxele incluse. Numarul locurilor este insa limitat.

BlueAir revine in forta cu campania un bilet de avion – 1 euro. Promotia se intinde pe toata durata orarului de iarna, intre 26 octombrie 2008 si 28 martie 2009. Exista 50.000 de bilete de 1 euro, fara taxe incluse, catre destinatii precum Paris, Barcelona, Burxelles, Londra, Lyon, Bologna, Larnaca s.a.

Citește și:

MyAir promoveaza o oferta destul de tentanta, mai ales catre Italia. Astfel, un drum pana la Venetia, Milano sau Roma va va costa intre 30 si 40 de euro – cu toate taxele incluse. Si aceste locuri sunt insa limitate asa ca merita sa studiati oferta repede daca doriti o rezervare viabila.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.