Setari Cookie-uri

Ultimele oferte ieftine pentru Revelion - Austria

Mai stiti ofertele acelea minunate care situau pretul cazarii in timpul Sarbatorilor de Iarna undeva la 150 - 250 de euro/ de persoana pe sejur? Ei bine, majoritatea acelor oferte au devenit in doar cateva zile o amintire. Austria s-a vandut bine iar ofertele ieftine in general cabanele, apartamentele si camerele la pensiuni modeste au avut un succes nebun. Chiar daca vei mai gasi pe siteurile agentiilor de turism unele oferte care suna bine, cel mai probabil cu un singur telefon veti afla ca respectiva oferta nu mai este de actualitate.

Mai stiti ofertele acelea minunate care situau pretul cazarii – in timpul Sarbatorilor de Iarna – undeva la 150 - 250 de euro/ de persoana pe sejur? Ei bine, majoritatea acelor oferte au devenit in doar cateva zile o amintire. Austria s-a vandut bine iar ofertele ieftine – in general cabanele, apartamentele si camerele la pensiuni modeste – au avut un succes nebun. Chiar daca vei mai gasi pe siteurile agentiilor de turism unele oferte care suna bine, cel mai probabil cu un singur telefon veti afla ca respectiva oferta nu mai este de actualitate.

Lista disponibilitatilor pentru Austria se modifica de la ora la ora. Pachetele sunt rezervate repede si dispar de pe piata. Raman inca multe locuri de cazare la hoteluri de trei, patru sau chiar cinci stele. Pe segmentul preturilor mari cererea nu este inca mai mare decat oferta. Oricum, lucrurile evolueaza atat de repede incat daca nu ai o rezervare facuta, nu ai niciun fel de garantie. Chiar daca, la o prima vedere, ofertele pentru Austria par suficiente pentru toata lumea, nu este nici pe departe asa.
Iata in continuare cateva dintre ofertele ieftine inca disponibile pe piata. Nu uitati insa ca, daca doriti rezervarea unui pachet, graba in acest caz rezolva treaba. O singura zi pierduta poate insemna si pierderea pachetului sau a cazarii dorite.

Citește și:

Kaprun, Salzburg – 359 euro

Kaprun este o statiune destul de mica dar ideala pentru cei care tin la raportul calitate&pret. Nu este departe de granita – aproximativ 900 de kilometri – si dispune de o infrastructura turistica deosebita. Aflata in imediata apropierea a ghetarului Kitzsteinhorn si avand peste 130 de kilometri de partie, Kaprun este o alegere perfecta pentru tineri, familii sau pasionati ai sporturilor albe.
Un pachet Klever Travel pentru sapte nopti de cazare cu mic-dejun, in perioada 27.12 – 03.01 va va costa 359 euro de persoana – cazarea in camere duble la o pensiune de trei stele aflata la 50 de metri de centrul statiunii.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.