Setari Cookie-uri

Ultimele oferte ieftine pentru Revelion - Austria

Mai stiti ofertele acelea minunate care situau pretul cazarii in timpul Sarbatorilor de Iarna undeva la 150 - 250 de euro/ de persoana pe sejur? Ei bine, majoritatea acelor oferte au devenit in doar cateva zile o amintire. Austria s-a vandut bine iar ofertele ieftine in general cabanele, apartamentele si camerele la pensiuni modeste au avut un succes nebun. Chiar daca vei mai gasi pe siteurile agentiilor de turism unele oferte care suna bine, cel mai probabil cu un singur telefon veti afla ca respectiva oferta nu mai este de actualitate.

Goetzens, Innsbruck – 514 euro

Statiunea Goetzens se afla la sapte kilometri de Innsbruck (resedinta landului Tirol) si la aproximativ 10 kilometri de regiunea de schi Axamer Lizum. In aceasta parte a landului va asteapta 40 de kilometri de partii si peste o duzina de instalatii prin cablu. Oricum, in vecinatate Innsbruckului exista o multitudine de regiuni de schi sau snowboard care pot satisface orice pretentii.

Sapte nopti de cazare intr-un hotel de trei stele din Goetzens va vor costa in perioada 27.12 – 03.01, 514 euro de persoana, cazarea in camera dubla. Pretul include micul dejun si cina precum si posibiliatea folosirii gratuite a centrului wellness, intre anumite ore.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Bad Gastein, Salzburg – de la 396 euro

Bad Gastein este o statiune celebra din landul Salzburg. Pe timp de vara oraselul este vizitat de mii de turisti datorita apelor termale prezente in zona. In timpul iernii, vecinatate muntilor face din aceasta localitate una dintre cele mai atractive destinatii de iarna. Vorbim despre 200 de kilometri de partie si o capacitate de transport de peste 7000 de persoane pe ora.
Un pachet de opt nopti la o pensiune de trei stele (Pfarrmaier) va va costa 396 de euro. In pret intra si micul dejun.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.