Setari Cookie-uri

Top 10: Destinatii senzationale de Anul Nou

Doar cateva saptamani ne mai despart de cea mai lunga noapte din an. Fie ca ati ales sa-l il intampinati la soare pe o plaja exotica sau la schi in Alpi, momentul trecerii in Noul An trebuie sa fie special...Pentru toti cei care inca n-au gasit destinatia perfecta pentru Revelion, dar si pentru cei care adora sa experimenteze, va propunem o selectie a celor mai senzationale 10 destinatii de Anul Nou.

Los Angeles
LA reprezinta o destinatie de vis in orice moment al anului, insa in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie intregul oras vibreaza de emotie. Sute de restaurante si cluburi stau la dispozitia localnicilor si turistilor, artificiile pornesc din toate colturile metropolei si muzica se aude la fiecare colt de strada – astfel isi intampina Los Angeles-ul oaspetii in noaptea dintre ani. Si pentru ca meniul sa fie complet, nu putem sa nu amintim de legendara parada Pasadena Tournament of Roses. Fie ca sunteti unul din cei un milion de spectatori, fie ca urmariti show-ul la televizor, Pasadena Tournament of Roses merita vazuta.

Las Vegas
Cine a zis ca, in viata, cele mai bune lucruri sunt cele gratis, n-a vizitat Las Vegas. In orasul in care oricine isi doreste sa fie jucator, adevaratii jucatori se vad pe 31 decembrie. Celebra familie Grucci ofera un incredibil spectacol de artificii deasupra celei mai faimoase strazi din oras, cunoscuta sub denumirea de Strip, care este inchisa traficului rutier incepand cu ora 5 seara, tranformandu-se, aproape instantaneu, intr-o mare de oameni – 400.000 de persoane se strang aici pentru a manca, bea si dansa inainte de a pleca spre vreun casino sau vreun concert. Cei care isi doresc insa o experienta cu adevarat magica, pot alege sa intampine Noul An in clubul Light, din incinta renumitului hotel Bellagio, simbolul Las Vegas-ului.

Citește și:

Londra
Desi in capitala londoneza nu se organizeaza niciun eveniment specific de Revelion, an de an, peste 400.000 de persoane se strang in centrul Londrei, pentru a celebra Noul An, si asta pentru ca metroul functioneaza pana la 4:30 dimineata.... si in plus, de la miezul noptii toate cursele sunt gratuite. Cele mai populare destinatii de Revelion sunt Trafalgar Square si London Eye, aceasta din urma fiind vestita pentru spectacolele cu laser din anii trecuti. O alta varianta excelenta de a intampina Noul An o constituie si o plimbare cu vaporul pe Tamisa, care include cina, sampanie, live jazz si muzica disco.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.