Setari Cookie-uri

Top 10: Destinatii senzationale de Anul Nou

Doar cateva saptamani ne mai despart de cea mai lunga noapte din an. Fie ca ati ales sa-l il intampinati la soare pe o plaja exotica sau la schi in Alpi, momentul trecerii in Noul An trebuie sa fie special...Pentru toti cei care inca n-au gasit destinatia perfecta pentru Revelion, dar si pentru cei care adora sa experimenteze, va propunem o selectie a celor mai senzationale 10 destinatii de Anul Nou.

New York City
Pentru cei care vor sa traiasca cea mai tare experienta de sfarsit de an, centrul orasului New York este destinatia perfecta, nu degeaba a fost supranumit orasul care nu doarme niciodata. In plus, multe voci sustin ca celebrul spectacol intitulat “ball drop”, ce are loc in fiecare an, din 1907 si pana in prezent, in Times Square, este sinonim cu Revelionul. Milioane de oameni invadeaza strazile new-yorkeze acoperite de confetti si invadate de muzica din apropierea Times Square, si petrec pana in zori.

Paris
Supranumit si Orasul luminilor, Parisul intra in forta in Noul An. Doua sunt locurile de interes general, spre care majoritatea localnicilor si turistilor se indreapta de Revelion: Champs Elysées si Turnul Eiffel. Daca planuiti sa incepeti seara in Champs Elysées, pana la miezul noptii veti ajunge in apropierea Arcului de Triumf. Oriunde v-ati duce insa, veti intalni numai parizieni veseli, a caror pofta de viata va va molipsi cu siguranta. Metroul este si aici gratuit, insa doar pana pe la 12 noaptea, motiv pentru care este si foarte aglomerat.

Citește și:

Rio de Janeiro
Rio este, fara drept de apel, capitala carnavalelor din intreaga lume. Iar Anul Nou, sarbatorit in stil pur brazilian, inseamna peste 2 milioane de persoane, adunate pe celebra plaja Copacabana care celebreaza zeita marii lemanjá, asista la artificii pe ritmuri de samba si se plimba din petrecere in petrecere, de la un concert la altul, pe toata lungimea plajei. Mare atentie insa: bazilienii iau distractia foarte in serios, exact asa cum fac si cu fotbalul.

Sydney
Spectacolul de Revelion din Sydney reprezinta pentru australieni ceea ce “ball drop”-ul din New York inseamna pentru americani. Peste un milion de persoane participa la acest eveniment, renumit in intreaga lume, asa ca fiti pregatiti pentru o noapte de vis. Si desi intreaga metropola prinde viata de Anul Nou, cel mai “fierbinte” perimetru este Harbor Bridge, acolo unde are loc unul dintre cele mai frumoase si mai colorate spectacole de artificii din lume. Pentru romantici exista si varianta de a petrece noaptea dintre ani la bordul unui vapor de croaziera, unde se pot infrupta nu doar din incredibilul joc de lumini, dar si din delicioasele preparate culinare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.