Setari Cookie-uri

Send: parintii in concediu

In general romanii isi petrec Craciunul cu familia si Revelionul cu prietenii. De cele mai multe ori, inca dinainte de a implini 18 ani si mai ales dupa, din liceu sau din studentie, incepem sa ne petrecem vacantele cu prietenii si nu cu parintii. Insa, uneori, vine un moment in care ne e dor de ei...in care ne e dor de vacantele impreuna cu ei, ba chiar vine un moment in care ne dorim sa ne scoatem noi insine parintii intr-o vacanta asa cum ne duceau ei pe noi cand eram mici.

Daca insa va doriti sa petreceti mai tot timpul vacantei impreuna, fiti atenti la limitele fizice si psihice ale parintilor vostri! Unii dintre ei ar putea avea probleme de rezistenta fizica, probleme cu inima sau poate ar avea nevoie sa se poata odihni noaptea si nu ar suporta o zona galagioasa. sau apropierea unui concert sau a unei discoteci in aer liber. Asadar o planificare potrivita si un research serios inainte de a pleca sau o discutie in amanunt cu agentul vostru de turism va poate scuti atat pe voi cat si pe ai vostri de dureri de cap nedorite.

Nu uitati niciodata ca aceasta este si vacanta lor! Voi veti putea sa mergeti in club sau la concert si alta data asa ca daca e nevoie, bucurati-va cat puteti de timpul ptrecut alaturi de parintii vostri. Ajungem sa pretuim cu adevarat aceste momente abia cand, din pacate, nu le mai putem avea... Parintii isi dorec sa petreaca timp cu copii lor mai mult decat isi dau acestia seama. Fotografiile din vacantele impreuna pot fi cele mai pretioase amintiri pe care le vor avea peste ani. Cu siguranta ai nevoie de un pic de independenta insa nu rata de dragul acesteia momentele frumoase pe care le poti petrece alaturi de ei, chiar daca ti se par exagerati sau de moda veche uneori...

Citește și:


Faceti cat mai multe poze impreuna!
E tentant sa fotografiezi peisaje sau obiective turistice, insa acestea nu inseamna mai nimic peste ani daca nu includ si pe cei dragi. Cand faceti vizie sau tururi cautati sa acceptati compromisuri: mergeti la muzeul de arta sau la opera cu ei si convingeti-i sa intre intr-un pub sau o berarie cu voi. Pe cat de important este sa petreceti timp impreuna cu parintii vostri, la fel de important pentru a va simti bine este si sa va planuiti un timp doar pentru voi - fie ca sunteti singuri sau cu prietena/nevasta sau cu fratii/verii/surorile sau amicii vostri. Daca nu sunteti in vacanta in mijlocul junglei, cu siguranta se vor gasi locuri in care sa mergeti si in care ai vostri sa nu vrea sa vina.

Explicati-le din timp de ce si unde vreti sa mergeti singuri si vor intelege ca nu ii evitati si nu fugiti de ei.
Asa veti reusi sa va simtiti cu adevarat bine in vacantele pe care le petreceti cu cei batrani si care initial nu pareau cu adevarat distractive. Ceea ce va sugeram nu este sa-i lasati balta si sa dispareti ore intregi, ci sa ii faceti sa inteleaga ca e placut pentru toata lumea sa petreceti si timp singuri: ei impreuna si voi singuri sau cu cei de varsta voastra.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    13 Februarie 2009
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.