Setari Cookie-uri

Cum poti profita de reducerile Early Booking

Chiar daca nu te-ai gandit inca sa iti planuiesti vacanta, chiar daca bugetul tau este limitat, la inceput de an ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine. Si asta fiindca pentru rezervarile din timp, la inceput de primavera operatorii ti-au pregatit discounturi consistente. DAca perspective crizei economice te ingrijoreaza insa iti doresti sa te poti relaxa undeva departe de birou in vacanta care vine, pana la sfarsitul lunii martie poti inca face Rezervari cu reduceri de pana la 25%. Iar plata, se poate face si in rate, pornind cu un avans de 30 sau 50% din valoarea pachetului pe care l-ai ales.

Kusadasi, este printre primele statiuni turcesti descoperite de turistii romani, asta si pentru ca este una dintre cele mai vechi existente in Turcia. Desi aici nu gasiti acele hoteluri deschise acum un an sau doi, ci hoteluri mai vechi, serviciile oferite sunt de calitate, iar preturile sunt mult mai mici decat in Antalya.
In nici un caz nu puteti pleca din Kusadasi daca nu ati trecut pe la unul din parcurile acvatice de aici (Adaland, Aqua Fantasy, Aqualand), daca nu ati incercat un jeep sau horse safari, nu v-ati distrat la o seara turceasca traditionala, nu ati incercat scuba diving in Marea Egee si nu v-ati relaxat la un masaj in "hamam" (baile turcesti).

Oferte EARLY BOOKING: Cele mai bune tarife le gasim pentru Kusadasi pe cont propriu (cu transport individual), iar oferta o gasiti aici (reduceri de pana la 17%).

Citește și:

Pentru oferte in alte statiuni din Turcia, va rugam sa ne dati un mail pe office@klevertravel.ro sau un telefon 021 318 56 01.

GRECIA 2009

Relativ aproape de Atena, sau mai bine zis la numai o scurta plimbare cu vaporul pe coasta de sud a Greciei, Creta este, cu o suprafata de peste de 8000 de km patrati, cea mai mare insula greceasca si a cincea insula mediteraneana.

In acest paradis turistic gasim combinatia perfecta intre ospitalitatea si mitologia greceasca, bucataria si atmosfera mediteraneana si plajele insorite si nesfarsite. Peisajul insular unic din Creta va va incanta prin alaturarea plajelor cu muntii ale caror varfuri sunt adesea acoperite de zapada. Aici veti gasi intotdeauna oameni primitori, peste proaspat, livezi de maslini si privelisti care iti taie rasuflarea.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.