Setari Cookie-uri

Cum poti profita de reducerile Early Booking

Chiar daca nu te-ai gandit inca sa iti planuiesti vacanta, chiar daca bugetul tau este limitat, la inceput de an ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine. Si asta fiindca pentru rezervarile din timp, la inceput de primavera operatorii ti-au pregatit discounturi consistente. DAca perspective crizei economice te ingrijoreaza insa iti doresti sa te poti relaxa undeva departe de birou in vacanta care vine, pana la sfarsitul lunii martie poti inca face Rezervari cu reduceri de pana la 25%. Iar plata, se poate face si in rate, pornind cu un avans de 30 sau 50% din valoarea pachetului pe care l-ai ales.

Oferte EARLY BOOKING: Pentru charterul pe Creta 2009 cu cele mai mici preturi, incepand de la 119 euro/ persoana, la care beneficiati de reduceri de pana la 7% din tariful de baza (fara taxe), mai avem locuri numai incepand cu 30 mai 2009. Insa mai avem o oferta pentru Creta 2009, cu tarife incepand de la 355 euro/ persoana cu toate taxele incluse, la care se aplica reduceri de pana la 15%!

CORFU

Deoarece a fost ocupata de mai multe popoare europene, aceasta insula din Marea Ionica are foarte multe influente franceze si engleze (cum ar fi terenurile de cricket). Dar trebuie sa vii aici mai ales pentru plaje, viata de noapte si oamenii frumosi, lucruri ce au facut din Corfu unul dintre cele mai populare locuri de vacanta din Europa.

In capitala insulei, Corfu Town este o piata publica numita Spianada care este plina de verdeata si unde vei gasi cateva dintre cele mai frumoase cafenele din Grecia. Poti vizita si Biserica Sf. Spiridon unde sunt moastele sfantului cu acelasi nume - protectorul Insulei.

Citește și:

Oferte EARLY BOOKING: Pentru charterul pe Corfu cu avionul in 2009, va oferim reduceri de pana la 7% la tarife incepand cu 199 euro/ persoana.

SANTORINI

Nici o vizita in Grecia nu este completa daca nu vizitezi aceasta faimoasa insula. Aici vei gasi faimoasele case albe construite pe varf de stanca deasupra marii., exact ca pe cartile postale, totul completat de nisipul fin si foarte inchis la culoare si minunata bucatarie traditionala.

Thira este localitatea de aici care merita cel mai mult vizitata.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.