Setari Cookie-uri

Lista ta de Vise

De cate ori nu ti-ai promis ca anul care vine vei face ceea ce ti-ai propus demult? De cate ori nu ti-ai propus ca de saptamana sau de luna care vine sa te ocupi mai mult de tine si de visele tale?

De cate ori nu ti-ai promis ca anul care vine vei face ceea ce ti-ai propus demult? De cate ori nu ti-ai propus ca de saptamana sau de luna care vine sa te ocupi mai mult de tine si de visele tale?

Dorinta de a ne autodepasi, de a fi liberi si de a ne indeplini visele fara limite sau constrangeri sociale, financiare sau de alta natura, este veche de cand lumea... Sa ne traim viata din plin si sa ne bucuram de fiecare clipa: sa fim Fericiti! Un ideal mai mult sau mai putin universal acceptat, insa din pacate mai mult sau mai putin utopic...

E atat de usor si la indemana fiecaruia dintre noi sa taim conform cu normele sociale cu care ne-am obisnuit, sa indeplinim asteptarile celor din jurul nostru si sa nu iesim din tiparele obisnuitului cotidian si firescului general acceptat. Insa nu degeaba se spune ca ajungem sa regretam mai mult ceea ce nu am apucat sau incercat sa facem decat ceea ce am facut si nu a iesit asa cum ne-am fi dorit...

Citește și:

Regretele sunt diverse si variaza enorm de la o persoana la alta, de la o varsta la alta. Cele mai dureroase sunt regretele pe care nu le poti controla sau repara, cele pe care nu le mai poti influenta sau schimba, mai ales fiindca timpul nu poate fi dat inapoi.

De prea multe ori ajungi sa pretuiesti ceea ce ai avut, abia dupa ce ai pierdut deja acel ceva. Si intotdeauna ratezi 100% din sansele de care nu profiti, din provocarile pe care nu le accepti, din visele pe care nu incerci sa le transformi in realitate. Ar fi pacat ca atunci cand vei gasi ragazul sa privesti in urma, sa regreti tot mai multe lucruri pe care nu le-ai facut, tot mai multe experiente pe care nu le-ai trait si trairi de care nu ai avut parte.

Si maine e o zi, sa asteptam sa treaca criza, o voi face luna sau anul viitor, incep de luni... Toate sunt promisiuni incalcate adesea inca din start. Sunt de fapt scuze si pretexte pentru a nu trece la actiune! Viata este insa mult prea scurta pentru a nu o trai din plin zi de zi. Pentru a nu te bucura in fiecare dimineata cand te trezesti si pentru a nu profita de fiecare clipa in care poti face exact ceea ce iti doresti! Nu e pacat sa nu fi fercit(a) cu atatea minunatii in jurul tau, cu atatea vise, cu atatea locuri de vizitat si oameni de cunoscut?

Citește și:

Intr-o perioada de criza fianciara, fie ea globala sau cat se poate de personala, ai impresia ca a trai viata din plin depinde de contul din banca sau de banii de care dispui. Intr-o perioada in care programul tau e foarte incarcat, in care responsabilitatile aproape te depasesc, grijile te apasa si "to do list-ul" este interminabil, ai impresia ca a trai viata din plin depinde de timpul liber pe care ar trebui sa-l ai la dispozitie fara limite. Dar nu e neaparat asa! A fi Fericit(a) nu depinde de banii pe care ii aduni sau de timpul pe care il ai...

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.