Setari Cookie-uri

Lista ta de Vise

De cate ori nu ti-ai promis ca anul care vine vei face ceea ce ti-ai propus demult? De cate ori nu ti-ai propus ca de saptamana sau de luna care vine sa te ocupi mai mult de tine si de visele tale?

Toata lumea se plange fie ca nu are bani, fie ca nu are timp! Timpul este insa acelasi pentru toti. Depinde numai de noi insine si deci de tine ce alegi sa faci cu el si cum iti prioritizezi si planifici ziua, saptamana sau luna. Si, evident, tot de tine depinde cum iti cheltui banii, daca, cat dar mai ales pentru ce pui deoparte... Cu putina disciplina, cu ambitie si pasiune, oricine isi poate transforma visele in realitate. De tine depinde sa fii fericit(a)! Trebuie numai sa descoperi ce te face fericit(a)!

E timpul sa preiei controlul si sa iti traiesti viata pe care o doresti: atat pe termen lung cat si in viata de zi cu zi. Pentru a fi Fericit trebuie sa te bucuri de fiecare clipa si sa nu iti ignori visele, oricat de nerezonabile ar parea unora sau altora...

In acest articol ne vom opri asupra viselor tale cele mai nebunesti si nonconformiste, asupra acelor vise care nu tin neaparat de cariera, de job, de viata cotidiana si responsabilitatile sociale. Vom incerca sa te ajutam sa descoperi ce anume te face Fericit(a) si sa te ajutam sa-ti organizezi viata in asa fel incat sa profiti din plin de fiecare clipa... Iata ce-ti propunem sa incerci:

Citește și:

PE TERMEN LUNG - in perspectiva

- Fa-ti propria lista de VISE (bucket list)

Ai vazut filmul "The Bucket List" cu Jack Nicholson si Morgan Freeman? Merita sa-l vezi! Ai multe de invatat din el. "Bucket List-ul" inseamna in acest context un "to do list" cu dorinte pe care trebuie sa le indeplinesti pana cand ti s-a scurs timpul...

Poti sa ai multe vise si multe dorinte mai mult sau mai putin ascunse in mintea si sufletul tau. Insa credeti-ma pe cuvant, e mult mai usor sa te focusezi pe ceva concret, e mai probabil sa treci la actiune cand ti-ai scris propria Lista. Cu cat un vis devine mai concret, mai clar si mai palpabil, cu atat e mai greu sa uiti de el cu atat iti va fi mai greu sa il ignori. Fara sa stii exact ce si cum vrei sa se intample, pot trece saptamani, luni si chiar ani pana cand vei trece la actiune.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.