Setari Cookie-uri

Lista ta de Vise

De cate ori nu ti-ai promis ca anul care vine vei face ceea ce ti-ai propus demult? De cate ori nu ti-ai propus ca de saptamana sau de luna care vine sa te ocupi mai mult de tine si de visele tale?

- Simte-te bine in pielea ta si bucura-te ca esti asa cum esti

In timp ce vei avea tot mai multe reusite, dupa ce vei fi parcurs tot mai multi pasi din drumul pe care ti l-ai propus, descoperind ca visele tale se transforma rand pe rand in realitate, vei descoperi cat esti de extraordinar(a) si cat de bine te simti in pielea ta. Daca ai realizat atatea pana acum, imagineaza-ti cate vei putea realiza si reusi in viitor. Entuziasmeaza-te de sucesele tale si renunta la regrete. Nu exista esec! Exista numai rezultate, mai bune sau mai proaste. Si ceea ce unii inca numesc "esec", este doar un pas iainte catre succes. Fi optimist(a) si renunta la regrete si la momentele in care te simti penibil si te desconsideri pe tine insuti(insati). Sentimentele negative nu fac decat sa-ti iroseasca energia si entuziasmul. Iti irosesc si risipesc puterea de a face lucrurile sa se intample de a face miracole. Nu renunta niciodata la a te bucura de Magia ta personala!

Citește și:

PE TERMEN SCURT - zi de zi

- Invata din greseli si adapteaza-te

Invata din propriile greseli dar si din cele ale celorlalti. Cauta sa Intelegi mereu cauzele rezultatelor proaste si sa le eviti pe viitor. Nu te descuraja. Daca lucrurile nu merg bine, schimba ceva! Daca problemele se repeta si necazurile se tin lant, descopera ce anume te-a adus in aceasta situatie si fa ceva sa schimbi ceea ce te influenteaza negativ. Analizeazat-ti cat mai obioectiv si sincer actiunile, reactiile, alegerile si descopera unde anume trebuie sa mai lucrezi, ce anume trebuie sa schimbi si ce situatii sa eviti. Daca inveti din greseli, poti avea cu adevarat de castigat din fiecare experienta pe care altii o vad doar ca "negativa". Si tine minte: daca faci mereu ceea ce ai facut dintotdeauna, vei avea mereu rezultatele pe care le-ai avut dintotdauna. Asa ca daca lucrurile nu sunt asa cum ai visa, schimba ceva. Schimbarea incepe de la tine, prin tine, pentru tine si in tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.