Setari Cookie-uri

TOP 10 CITY-BREAK-uri de Toamna

City-break-ul reprezinta pe scurt o mini-vacanta scurta intr-un oras. Cel mai probabil un weekend prelungit, (2 sau 3 zile) pe care sa il petreceti intr-un mod mai special, intr-un oras special. Astfel evadati din orasul vostru, intr-un alt oras, in functie de preferintele voastre din acel moment. Puteti apela la city-break daca doriti sa vizitati un oras, sa-i descoperiti atractiile turistice, sa vedeti un anumit peisaj, pentru a testa arome diferite (culinare, de agrement, culturale etc), sau doardaca doriti sa evadati din cotidian.

3. Atena de la 212 Euro

Atena este centrul economic, financiar, industrial, politic si cultural al Greciei. Cu siguranta marile civilizatii ale lumii antice care au inflorit in Atena si-au lasat amprenta asupra acestui oras.

Cladirile vechi sunt imbinate placut cu partile lumii moderne, luxoase, magazinele intime si restaurantele traditionale ce isi au locul pe strazile istorice ale Atenei.

Pentru a accesa oferta, click aici .


4. Istanbul de la 220 Euro

Considerat poarta europeana a Orientului, orasul care se intinde pe doua continente, fostul Constantinopol, astazi Istanbul, este locul de imbinare intre vechi si nou, Orasul Vechi si Orasul Nou, cunoscut si sub numele de Taksim. Istanbul este cu siguranta un oras al contrastelor, de la bazaruri si supermarketuri ultra modern la vanzatori la coltul strazii si brokeri, de la cladiri ce stau sa se darame la zgarie-nori, de la vehicule cu tractiune animala si somptuoase limuzine, dand orasului un aspect diversificat ce cucereste cu siguranta.

Pentru a accesa oferta, click aici .

... sau daca vrei sa imbini vizitatul cu shoppingul iti oferim varianta de Shopping la Istanbul de la 99 euro/pers.

Pentru a accesa oferta, click aici .


5. Roma de la 244 Euro

"Toate drumurile duc la Roma", spunea o zicala in era Imperiului Roman. Pentru multi vizitatori ruinele Imperiului precum Coloseumul, Columna lui Traian, Panthenonul, Fontana di Trevi sunt atractia principala din acest fabulos oras.

Gazda celui mai mic stat din lume, Vaticanul, Roma are religia in inima sa si istoria in sufletul sau-un oras care mereu isi uluieste si isi inspira vizitatorii.

Pentru a accesa oferta, click aici .


6. Budapesta de la 245 Euro

Orasul Budapesta este impartit de Dunare in 2 parti: Buda, muntoasa, deluroasa si Pesta, zona de campie. Orasul impresioneaza in primul rand prin frumusetea cladirilor: teatre, opera, amfiteatru din perioada romana sau baile turcesti fiind doar cateva dintre monumentele ce se asteapta a fi descoperite aici. Insa Budapesta ofera mai mult de atat: pesteri, izvoare termale, cafenele, pub-uri, cu siguranta nu va veti plictisi in acest oras.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.