Setari Cookie-uri

TOP 10 CITY-BREAK-uri de Toamna

City-break-ul reprezinta pe scurt o mini-vacanta scurta intr-un oras. Cel mai probabil un weekend prelungit, (2 sau 3 zile) pe care sa il petreceti intr-un mod mai special, intr-un oras special. Astfel evadati din orasul vostru, intr-un alt oras, in functie de preferintele voastre din acel moment. Puteti apela la city-break daca doriti sa vizitati un oras, sa-i descoperiti atractiile turistice, sa vedeti un anumit peisaj, pentru a testa arome diferite (culinare, de agrement, culturale etc), sau doardaca doriti sa evadati din cotidian.

Pentru a accesa oferta, click aici .


10. Amsterdam de la 302 Euro


Orasul Amsterdam, capitala Olandei, se distinge prin nenumaratele posibilitati de petrecere a timpului liber.

Atat cei pasionati de cultura, istorie, arta, shopping, viata de noapte sau plimbari cu bicicleta pot alege cu incredere aceasta destinatie.

Amsterdam este un oras in continua miscare, evolutie, unul dintre cele mai modern orase europene care satisface gusturile oricarui turist.

Pentru a accesa oferta, click aici .

Acestea sunt doar 10 oferte de city-break-uri Klever. Va putem oferi insa variante de city break-uri in orice alt oras doriti dvs! Nu trebuie decat sa ne trimiteti solicitarile voastre!

De asemeneae bine sa tineti cont de data de plecare... cu cat va doriti o excursie „last minute” cu atat pretul creste!



Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.