Setari Cookie-uri

Statiunile pentru schi din Austria - oferte pentru 2011

Dupa cum va spuneam in articolul de saptamana trecuta: in Ianuarie 2011, va invitam sa descoperiti Austria bucurandu-va de cursele CHARTER, cu avionul, zbor direct Bucuresti - Salzburg, in Zilele de Sambata si Duminica, mai exact 2, 9, 15, 22, 29 ianuarie 2011!

Dupa cum va spuneam in articolul de saptamana trecuta: in Ianuarie 2011, va invitam sa descoperiti Austria bucurandu-va de cursele CHARTER, cu avionul, zbor direct Bucuresti - Salzburg, in Zilele de Sambata si Duminica, mai exact 2, 9, 15, 22, 29 ianuarie 2011!

V-am pregatit o comparatie interesanta si utila a Statiunilor austriece de Schi din Oferta.
Tabelul, in format PowerPoint se poate obtine prin download de aici .

Totul fiindca ne dorim sa aveti parte de o experienta unica in Austria la schi sau doar la munte si sa descoperiti de ce este Klever sa alegi un Pachet cu Charterul Tez Tour.

Astazi v-am pregatit o descriere utila si relevanta pentru fiecare Statiune recomandata.

ZELL-AM-SEE

Statiunea este situata pe malul lacului alpin Zeller-See, la 80 km de Salzburg. Candva Zell-am-See era o manastire de maici (die Zelle = "chilie monahala"), iar acum este una dintre cele mai populare si populate statiuni din Austria.

Zel-am-See este renumita pentru traseele sale amenajate de schi montan cu o lungime totala de peste 77 km. Majoritatea din aceste partii sunt facute in asa fel incat schiorii sa nu deranjeze niciodata unii pe altii. Pantele muntoase sunt destinate in special pentru schiori cu un nivel mediu de pregatire (27 km trasee "rosii"). Insa aici si incepatorii (25 km de partie "albastra" ) si profesionistii (25 km de partie "neagra") vor gasi trasee potrivite.
Pentru amatorii schiului fond, plimbarea cu schiul in picioare fara o panta serioasa in fata, sunt pregatite trasee speciale, cu o lungime de 40 km.
Mai mult, in Zell-am-See sunt create conditii speciale si pentru snowbordistii incepatori.

Si sistemul de transport pe cablu este bine planificat (in total circa 30 de instalatii). Una din acestea este situata in centrul Schutdorf-ului, alaturi de hotelurile principale din statiune, in timp ce un teleferic practic porneste din zona pietonala Zell-am-See, iar al treilea funicular – Schmitteheeban, se afla la distanta de 5-7 minute de centru si are cea mai mare capacitate de transport.

Cea mai buna perioada de schi este de la sfarsitul lui decembrie pana la finele lunii martie. Insa ghetarul Kitzsteinhorn ce se afla in apropiere, ofera conditii de ski chiar si in lunile calduroase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.