Setari Cookie-uri

Early Booking ANTALYA - in Martie, de Paste, de 1 Mai si la Vara

Turcia este o destinatie excelenta pentru vacanta. Ai de ales intre o multitudine de locatii fascinante: de la Istanbul - orasul ce uneste doua continente si a fost numit "Capitala Lumii", la Ankara, capitala de astazi, de la Kusadasi la Bodrum, orasele statiune de pe malul Marii Egee, ori de la Pamukkale - "castelul de bumbac", la Cappadoccia, cu peisajele sale ciudate si formatiunile stancoase unice de aici.

Belek ramane statiunea cu cele mai exclusiviste hoteluri, dar si cu cele mai apreciate terenuri de Golf din zona. In Lara Kundu veti descoperi echipe de fotbal in cantonament dar si familii intregi venite pentru a se bucura de o plaja incredibila si de sejururi in conditii excelente. Kemerul are muntii Taurus aproape, un peisaj superb si o apa extrem de limpede, multumita plajei formata din pietre si nu din nisip.

Insa, poate ar fi mai bine sa va spunem cateva cuvinte despre fiecare zona in parte:

ORASUL ANTALYA

Antalya este capitala regiunii, si cei 1,5 milioane locuitori ai sai se bucura de mai mult de 300 zile insorite pe an, la distanta de numai o ora si 30 minute cu masina de muntii Taurus.

Combinand istoria si cultura, Antalya este de drept numita Riviera Turceasca. Orasul a fost transformat intr-un centru cultural si turistic prin hotelurile tematice din zona, dar si prin vestigiile arhitecturale in stil bizantin si roman. Merita vizitat si Kaleici - centrul vechi al orasului, care poarta amprenta multor civilizatii.

In imediata apropiere a orasului se afla plajele Konyaalti si Lara, bine cunoscute pentru frumusetea lor.

Hotelurile din oras nu sunt foarte multe si sunt exact ceea ce e normal sa fie: Hoteluri de Oras, nu Resorturi intinse si Cluburi precum cele din statiunile alaturate. Dintre hotelurile din orasul Antalya recomandam Crowne Plaza 5* si SeaLife Resort 5*.

KEMER

Kemer este pozitionat de-a lungul coastei Mediterane, la poalele Muntilor Taurus, la 50 km departare de Antalya. Kemer are in componenta 9 mini-statiuni dispuse de-a lungul coastei pe o distanta de 52 km.

Principalul punct de atractie il reprezinta frumusetea naturala a zonei unde marea se imbina fascinant cu padurea de pini si muntii stancosi.

Orasul KEMER este recomandat turistilor care aprecieaza viata de noapte, datorita varietatii de cluburi, baruri si restaurante de aici.

Printre mini-statiunile satelit cele mai vizitate se numare Beldibi, aflat la jumaatea distantei intre Antalya si Kemer, si Tekirova, la cativa kilometri dupa Kemer.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.