Setari Cookie-uri

Early Booking ANTALYA - in Martie, de Paste, de 1 Mai si la Vara

Turcia este o destinatie excelenta pentru vacanta. Ai de ales intre o multitudine de locatii fascinante: de la Istanbul - orasul ce uneste doua continente si a fost numit "Capitala Lumii", la Ankara, capitala de astazi, de la Kusadasi la Bodrum, orasele statiune de pe malul Marii Egee, ori de la Pamukkale - "castelul de bumbac", la Cappadoccia, cu peisajele sale ciudate si formatiunile stancoase unice de aici.

Trebuie sa stiti ca apa este limpede, peisajul spectaculos si hotelurile sunt foarte bune, insa plaja si intrarea in mare este in totalitate din pietre (nu din nisip). In vreme ce unii dintre turisti se bucura de culoarea si limpezimea marii, familiile cu copii trebuie sa inteleaga ca intrarea in mare se face folosind papuci speciali.

Dintre hotelurile recomandate in Kemer, amintim Rixos Sungate 5*, un complex imens garantat de lantul Rixos. Un hotel tematic interesant este Orange County 5*, inspirat din arhitectura orasului Amsterdam si a satelor pescaresti olandeze. La fel si cunoscutul Queen Elizabeth 5*, construit in forma vasului de croaziera cu acelasi nume. Unul din cele mai noi si luxoase hoteluri din zona este Vogue Avantgarde 5*. Un alt hotel de lux, deschis in 2010, este Ali Bey Premier Tekirova 5*.


LARA KUNDU

Situat la aproximativ 12 km de centrul orasul Antalya, districtul Lara are de oferit vizitatorilor sai o multime de posibilitati de relaxare si distractie. Apropierea de oras si de aeroport ramane unul dintre principalele sale atuuri. Si docmai de aceea, fiind atat de aproape de oras si beneficiind de o plaja atat de larga, intinsa si plina de nisip fin, aici s-au dezvoltat primele hoteluri fcare au adus faima regiunii.

Districtul Lara este faimos pentru plaja lui, una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Turcia.

Este o zona cu hoteluri luxoase, multe dintre ele tematice: aici gasiti Hotelul Titanic 5* (construit in forma celebrului vas), Concorde 5* (construit in forma celebrului avion), Venezia Palace 5* (cu ale sale Palat al Ducilor sau Basilica San Marco) si tot aici au fost construite celebrele WOW Kremlin Palace 5* si WOW Topkapi Palace 5* (copii ale palatelor ce la imprumuta denumirea). Daca timpul si-a lasat amprenta peste aceste doua hoteluri din lantul WOW, in imediata lor apropiere s-a deschis anul trecut, cel mai luxos Hotel din intreaga zona: extravagantul si exclusivistul MARDAN PALACE 5* (care nu ofera regim All Inclusive).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.