Setari Cookie-uri

Early Booking ANTALYA - in Martie, de Paste, de 1 Mai si la Vara

Turcia este o destinatie excelenta pentru vacanta. Ai de ales intre o multitudine de locatii fascinante: de la Istanbul - orasul ce uneste doua continente si a fost numit "Capitala Lumii", la Ankara, capitala de astazi, de la Kusadasi la Bodrum, orasele statiune de pe malul Marii Egee, ori de la Pamukkale - "castelul de bumbac", la Cappadoccia, cu peisajele sale ciudate si formatiunile stancoase unice de aici.

In rest majoritatea hotelurilor din zona se mandresc cu mai multe restaurante, baruri, parcuri acvatice si de amuzament, precum si cu diversele activitati sportive pe care le puteti practica in cadrul acestora: voleiul, fotbalul pe plaja, ciclismul sau sporturile nautice, pot transforma o vacanta de relaxare intr-o vacanta activa. Rixos Lares 5*, Delphin Palace 5* si Delphin Diva 5*, IC Green Palace 5* sunt hoteluri pe care le recomandam fara ezitare. Tot aici veti gasi celebrul Royal Wings 5* cu parcul sau acvatic sau Miracle Resort 5*, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri in piata din Romania, cu un raport pret/calitate de invidiat.


BELEK

Situat la 30 de km de Antalya, Belek este o destinatie de vacanta speciala si luxoasa. Amestecul intre vestigiile istorice, plajele insorite, peisajul montan din vecinatate si excelentele terenuri de golf, face ca orasul sa fie foarte atractiv pentru toate categoriile de turisti.

Principala atractie o reprezinta cele 6 superbe terenuri de golf, statiunea fiind special destinata iubitorilor acestui sport. Pe langa golf aveti posibilitatea practicarii altor diferite sporturi cum ar fi surfing, schi nautic, rafting, sailing, alpinism montan, vanatoare sau a petrecerii unei vacante relaxante pe plajele intinse cu ape limpezi si linistite.

Cum jucatorii de golf sunt cunoscuti pentru gusturile rafinate pe care le au, aici au aparut cele mai luxoase si exclusiviste hoteluri din Antalya.

Lantul Gloria isi selecteaza o clientela aparte pentru hotelurile sale de top: Gloria Serenity 5*, Gloria Golf 5* si Gloria Verde 5*. Tot in Belek puteti sa descoperiti stilul inconfundabil oferit de Calista Luxury Hotel 5*.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.