Setari Cookie-uri

Bodrum, Kusadasi si Marmaris - Riviera Turceasca de la Marea Egee

Turcia este o destinatie excelenta pentru vacanta. Fie ca vrei un hotel de oras, care sa iti permita sa te plimbi mai mult si sa descoperi viata de noapte, sau ca vrei un complex cu rasfat All Inclusive

Dupa cum v-am spus si in articolul trecut, Turcia este o destinatie excelenta pentru vacanta. Fie ca vrei un hotel de oras, care sa iti permita sa te plimbi mai mult si sa descoperi viata de noapte, sau ca vrei un complex cu rasfat All Inclusive, din care sa nu mai iesi pana la intoarcerea acasa, Turcia iti ofera cu siguranta varianta perfecta. Aici gasesti atat liniste cat si animatie, atat relaxare cat si distractie, vacante de odihna dar si vacante active, vacante pentru familiile cu copii dar si vacante destinate numai adultilor.

Astazi va vom prezenta ofertele cu discount de Early Booking, cu transport propriu, cu autocarul sau cu avionul, in Marmaris, Bodrum si Kusadasi.


Marmaris

Poate cea mai sofisticata statiune turceasca, Marmaris este situata in locul unde se intalneste Marea Egee cu Mediterana, iar golful sau este cunoscut pentru conditiile excelente de yachting si atmosfera cosmopolita.

Fata de Romania, este cea mai indepartata statiune dintre cele trei mentionate mai sus.

De la Bucuresti la Marmaris cu masina:

- prin Istanbul (ocolind marea Marmara, sunt aproximativ 1480 km - cam tot atatia sunt pana in ANTALYA, ba chiar doar 1400 km, depinde de traseul exact)
- prin stramtoarea Dardanele (cu Feribotul pe la Canakkale, ca si in traseul cunoscut de multi pt Kusadasi) - aproximativ 1280 km (de la Kusadasi la Marmaris sa fie cam 200 de km iar de la Bodrum la Marmaris cam 160 km)

Orasul/statiune Marmaris este inconjurat de o minunata padure de pini care te poarta in lumea linistii si a armoniei. Portul, aproape in totalitate natural si asezarea splendida, merita cu adevarat toata admiratia vizitatorului.

Aici muntii se termina in mare, stancile rasar din apa, soarele se scalda in albastrul apei, tocmai pentru a crea parca o priveliste la care ai sa visazi cu siguranta si dupa ce te vei intoarce acasa.

Marmaris poate fi considerat punctul de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind totodata distractie si posibilitati de shopping.

Potrivita pentru toate tipurile de turisti, Marmaris combina frumusetea cadrului natural cu aerul cosmopolit. Viata de noapte este una dintre cele mai active in timp ce sporturile nautice sunt practicate la cel mai inalt standard.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.