Setari Cookie-uri

Ultimele locuri de Paste, de la 8 euro pe noapte

Sfanta sarbatoare a Pastelui vine an de an cu cateva zile libere, o minivacanta relaxanta si meritata. Stim ca romanii isi petrec Pastele in familie, insa mai stim si ca romanilor le place sa calatoreasca, sa viziteze, sa descopere locuri noi, deci cu siguranta multi dintre voi ar pleca undeva cu ocazia Pastelui.

Pentru oferte speciale de Paste in Albena, sejururi de minim 2 nopti, in perioada 22-26 aprilie 2011, tarifele pornesc de la 26 de euro/noapte, de persoana cu All Inclusive.
Detalii si tarife gasiti aici.

Oferim celor interesati si Transport cu autocarul, la tariful de 40 de euro/ persoana. Copii sub 2 ani gratuit, fara loc rezervat.

Daca nu va hotarati unde sa mergeti, in ce statiune sau la ce hotel, va propunem un Mini Circuit in Bulgaria, care are plecare si pe 23 aprilie 2011, de Paste. Sambata si Duminica, 2 zile in care sa descoperiti Bulgaria, pentru numai 65 de euro de persoana, cazare si transport inclus.
Detalii aici.


2. Paste in GRECIA

Grecii sunt ortodoxi ca si noi. Pastele in Grecia, fie ca esti la Atena, in Salonic, in Paralia Katerini sau Halkidiki ori in vreuna dintre insulele grecesti, este o experienta speciala. In plus, soarele cald, florile colorate, nisipul fin si marea limpede, va imbie la o mini vacanta greceasca pe final de Aprilie 2011.

=> PARALIA KATERINI

Paste 2011 in Paralia Katerini, sejur de 3 nopti/5 zile: 21.04.2011 - 25.04.2011

PRET IMBATABIL!!!
- Hotel Orea Eleni 3* - 119 euro/ pers., transport cu autocarul, 3 nopti cazare cu mic dejun.
- INDIVIDUALI - 79 euro/pers., 3 nopti cazare cu mic dejun

KLEVER BONUS SPECIAL:
LA 5 PERSOANE PLATITOARE, 1 PERSOANA merge GRATUIT!!!!

Asadar vino cu inca 5 prieteni si mergi GRATIS!!

Detalii aici.


=> Paralia - Olympic Beach & Halkidiki

Alegeti o calatorie in locuri binecuvantate de Dumnezeu, intre Muntele Athos - simbol etern al ortodoxiei si Muntele Olimp - taramul legendelor stravechi, pentru a trai solemnitatea slujbei de Inviere si a primi lumina sfanta alaturi de oameni evlaviosi si primitori !
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.