Setari Cookie-uri

Ultimele locuri de Paste, de la 8 euro pe noapte

Sfanta sarbatoare a Pastelui vine an de an cu cateva zile libere, o minivacanta relaxanta si meritata. Stim ca romanii isi petrec Pastele in familie, insa mai stim si ca romanilor le place sa calatoreasca, sa viziteze, sa descopere locuri noi, deci cu siguranta multi dintre voi ar pleca undeva cu ocazia Pastelui.

Mai multe detalii aici.


8. Paste in Romania

Pentru cei care isi doresc sa ramana in tara, sa petreaca Pastele in stil romanesc, in Romania, avem mai multe oferte, cu tarife pornind de la 299 ron/persoana.

De la Mamaia - pe malul Marii Negre, la Baia Mare, de la Albota - pastravaria din Muntii Fagaras, la Vatra Dornei in Bucovina, de la Sinaia, Predeal, Busteni sau Azuga, la Praid sau Ocna Sibiului.

In functie de ce va intereseaza si de numarul de locuri/camere de care aveti nevoie, va putem comunica ce disponibilitati mai gasim si la ce tarife.

O oferta orientativa cu Paste in Romania, gasiti aici.


Pentru cei ce isi doresc sa ajunga in Paris, Amsterdam, Praga sau Viena de Paste, putem cauta ultimele locuri disponibile pe cursele aeriene din perioada 20-28 aprilie 2011. Insa cele mai bune tarife au fost deja rezervate.

Va mai putem oferi ultimele locuri in Pachete de Paste in Egipt sau Paste in Dubai. In functie de disponibilitati, va confirmam hotelurile, datele de plecare si tariful special pe care il putem obtine pentru voi.

Fie ca sunteti catolici sau ortodoxi, crestini, musulmani sau de orice alta religie, barbati sau femei, tineri ca varsta sau numai ca "stare de spirit", va invitam sa va inscrieti in programele noastre de Paste si 1 Mai pentru a va reincarca bateriile, a va relaxa si a va 'rupe' fie si numai pentru cateva zile de stressul cotidian si de problemele zilnice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.