Setari Cookie-uri

11 Oferte speciale in Turcia

A venit vara! Concediile noastre sunt tot mai aproape. Si Vacanta de Vara este nu doar cea mai lunga ci si probabil cea mai asteptata. Daca nu am profitat de ofertele de Early Booking promovate lunile trecute, avem ocazia sa cautam si sa ne bucuram de Ofertele Speciale si Last Minute ce incep sa apara in plin sezon.

De aici puteti face excursii optionale catre Ephesus, Pamukkale, Delta Dalya, Datca si Knidos sau Fethiye. Puteti ajunge chiar in Insula Rhodos a Greciei. Seara turceasca este o experienta tentanta la fel cum sunt si Excursia cu vaporasul, Baia turceasca, Raftingul, Scufundarile sau Safari-urile pline de aventura (Quad Safari, Jeep Safari).

Hoteluri in oferta:

- Hotel ROYAL PALM BEACH 4* /AI - tarif de la 284 euro/adult loc in camera dubla
- Hotel BLUE MOON 5* /AI - tarif de la 336 euro/adult loc in camera dubla standard
- Hotel YELKEN 5* /UAI - tarif de la 469 euro/adult loc in camera dubla standard
- LA BLANCHE RESORT & SPA 5*/UAI - tarif de la 581euro/adult loc in camera dubla standard

Tariful include:
-transport avion Bucuresti-Bodrum-Bucuresti
-transfer aeroport-hotel-aeroport;
-7 nopti cazare cu regimul de masa specificat
-asistenta turistica

Tariful nu include:
-taxe aeroport: 95 euro/persoana

Pentru mai multe detalii click aici.


Pentru Kusadasi va punem la dispozitie cinci oferte speciale.

Kusadasi este un oras pitoresc in care marea este ascunsa intre munti - unul dintre cele mai atractive orase port la Mareea Egee. Este cea mai apropiata statiune turceasca, fata de Romania. Este cea mai ‘veche’ statiune turceasca de la malul Marii Egee. Ofera posibilitati multiple de cazare, de la hoteluri de oras - boutiq hotel - pana la resorturi cu Aqua Parc-uri proprii (Aqua Fantasy) potrivite atat pentru familiile cu copii dar si tinerilor dornici de distractie.

Numeroase plaje cu nisip fin, cu apa calda (Baradan Bay, Pamucak Beach, Kustur Beach, Sunset Beach, Club Downtown Beach, Ladies Beach, Green Beach, Long Beach) si cu o atmosfera linistita, permit activitati precum: windsurfing, ski nautic, plimbari cu barca, pescuit, volei, ideale pentru cei care iubesc viata activa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.