Setari Cookie-uri

11 Oferte speciale in Turcia

A venit vara! Concediile noastre sunt tot mai aproape. Si Vacanta de Vara este nu doar cea mai lunga ci si probabil cea mai asteptata. Daca nu am profitat de ofertele de Early Booking promovate lunile trecute, avem ocazia sa cautam si sa ne bucuram de Ofertele Speciale si Last Minute ce incep sa apara in plin sezon.

In nici un caz nu poti pleca din Kusadasi daca nu ai trecut pe la unul din parcurile acvatice de aici (Adaland sau Aqua Fantasy), daca nu ai incercat un jeep sau horse safari, nu te-ai distrat la o seara turceasca traditionala, nu ai incercat scuba diving in Marea Egee si nu te-ai relaxat la un masaj in "hamam" (baile turcesti).

In Kusadasi nu mergi numai pentru All Inclsuive si plaja. Din Kusadasi se pot face excursii optionale precum: excursie la Efes - orasul antic; excursie la Pamukkale - terasele de calcar; excursie la Cetatea Pirene, Miletos; seara turceascal; picnic pe vapor; Adaland si Aquafantasy - parcuri de distractii.

Hoteluri in oferta:
- Hotel ESAT 3* /AI - tarif de la 310 euro/adult loc in camera dubla standard
- Hotel GRAND KURDOGLU 4* /HB sau AI - tarif de la 296 euro/adult loc in dubla standard cu HB sau de la 331 euro/adult loc in dubla standard cu AI
- Hotel SURMELI 5* /AI - tarif de la 488 euro/adult loc in dubla standard main building
- Hotel EPHESIA 4* /AI - tarif de la 492 euro/adult loc in dubla standard sea view
- Hotel EPHESIA HOLIDAY VILLAGE 5* /AI - tarif de la 619 euro/adult loc in JUNIOR FAMILY LAND VIEW

Tariful include:
-transport avion Bucuresti-Bodrum-Bucuresti
-transfer aeroport-hotel-aeroport;
-7 nopti cazare cu regimul de masa specificat
-asistenta turistica

Tariful nu include:
-taxe aeroport: 95 euro/persoana

Pentru mai multe detalii click aici.


Pentru Antalya, mai exact pentru zona Alanya, avem doua oferte la un tarif imbatabil.

Alanya este una dintre statiunile cu cea mai frumoasa si fina plaja din zona, situata pe coasta mediteraneeana a Turciei, la distanta de 130 km de Antalya. Orasul are o populatie de 150.000 de locuitori, dar in timpul verii populatia creste semnificativ datorita turistilor. Viata de noapte din Alanya rivalizeaza cu cea din Bodrum si din alte capitale ale distractiei Mediteraneene.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.