Setari Cookie-uri

8 oferte avantajoase de Revelion in strainatate

Pentru ca numaratoarea inversa a inceput si mai sunt doar 2 luni pana la sfarsitul anului, pentru cei care inca nu s-au hotarat unde sa mearga de Revelion, pentru cei care poate inca nici nu s-au gandit la Revelion si pentru cei care se gandesc ca poate nu isi vor permite sa plece undeva de Revelion 2012, v-am pregatit in cele ce urmeaza 8 oferte de Revelion 2012

ZIUA 3 (mic dejun). In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si plimbare pe faleza Dunarii. Plecare la ora 14 spre Budapesta - se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), Croaziera (include: vapor, ghid local si un pahar de sampanie) pe Dunare by night. Optional (plata in excursie), cina festiva bufet (include si bauturi) in croaziera. Cazare in Budapesta.

ZIUA 4 - luni, 02.01 (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria-Arad–Deva-Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRETUL INCLUDE :
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat; taxe stradale si parcari ;
- 3 cazari cu mic dejun hotel 3***;
- servicii ghid roman.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Pentru a accesa oferta, click aici.

2. Revelion 2012 Istanbul autocar 5 zile de la 195 euro (sejur/ persoana)


ISTANBUL-Insula Printului
EUROPA-Stramtoarea Bosfor-ASIA


Perioada
: 29.12-2.01

ZIUA 1 – joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare. Traversarea Bulgariei. Tur by night Istanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC. Cazare in Istanbul.

ZIUA 2 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local pe traseul: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Deplasare (tramvai) pentru vizitare Palatul Dolmabahce. Timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 euro - daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina si program artistic) la restaurantul Gar. Cazare in Istanbul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.