Setari Cookie-uri

8 oferte avantajoase de Revelion in strainatate

Pentru ca numaratoarea inversa a inceput si mai sunt doar 2 luni pana la sfarsitul anului, pentru cei care inca nu s-au hotarat unde sa mearga de Revelion, pentru cei care poate inca nici nu s-au gandit la Revelion si pentru cei care se gandesc ca poate nu isi vor permite sa plece undeva de Revelion 2012, v-am pregatit in cele ce urmeaza 8 oferte de Revelion 2012

ZIUA 3 (mic dejun) – 31.12. Optional (40 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 euro - daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Insula Printului (include: turul insulei cu trasura, pranzul, transport local cu tramvai si vapor). Timp liber. Seara Masa de Revelion. Cazare in Istanbul.

ZIUA 4 (mic dejun). De la ora 12 - croaziera (90 min) pe Bosfor. Cazare in Istanbul.

ZIUA 5 - luni (mic dejun). In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRETUL INCLUDE:
- 4 cazari cu mic dejun bufet ;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat in zilele 1 si 5,inclusiv pentru masa de Revelion la rest. Gar;
- ghid local, tur by night Istanbul, croaziera pe Bosfor si servicii ghid roman;
- taxe stradale, poduri si parcari;
- Masa de Revelion in restaurantele hotelurilor GRAND ONS 3* si ORKA ROYAL 4*.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Pentru a accesa oferta, click aici.

3. Revelion 2012 Paralia Katerini autocar 5 zile de la 225 euro (sejur/ persoana)


PARALIA KATERINI – Perla Marii Egee
statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur
KALAMBAKA-SALONIC-Manastirea DIONYSOS


Perioada
: 29.12 – 02.01

ZIUA 1 – joi, 29.12 (ora 06.15)–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Deplasare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei- Kulata. Sosire in Grecia. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2 (mic dejun). Excursie in Statiunea Kalambaka pentru vizitarea manastiri suspendate Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Pe traseu, vizita la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Paralia Katerini.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.