Setari Cookie-uri

8 oferte avantajoase de Revelion in strainatate

Pentru ca numaratoarea inversa a inceput si mai sunt doar 2 luni pana la sfarsitul anului, pentru cei care inca nu s-au hotarat unde sa mearga de Revelion, pentru cei care poate inca nici nu s-au gandit la Revelion si pentru cei care se gandesc ca poate nu isi vor permite sa plece undeva de Revelion 2012, v-am pregatit in cele ce urmeaza 8 oferte de Revelion 2012

ZIUA 3 sambata, 31.12 (mic dejun). Plecare la Salonic pentru shopping, vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre : Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic. Timp liber in Paralia Katerini. Seara, Masa de Revelion la restaurantul hotelului. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 4 (mic dejun). Intre orele 12 – 17 excursie la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos). Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 5
- luni, 02.01 (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini – traversarea Bulgariei – Ruse - Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRETUL INCLUDE:
- 4 cazari cu mic dejun si MASA DE REVELION la Hotel Persa-Atlantis 3*;
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- excursia din ziua a 2-a la manastirile suspendate de la Kalambaka (Meteora) in valoare de 30 euro ;
- excursia din ziua a 3-a cu tur oras Salonic in valoare de 20 euro;
- excursia din ziua a 4-a la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos) in valoare de 20 euro.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pentru a accesa oferta, click aici.

4. Revelion 2012 Venetia autocar 6 zile de la 235 euro (sejur / persoana)

VENETIA(Murano, Burano)–VERONA–VIENA
BUDAPESTA–LJUBLJANA–Pestera Postojna–Lacul Balaton


Perioada: 29.12-3.01

ZIUA 1
- joi (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.