Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

A nins toata saptamana pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov. Dupa doua weekenduri cu pietricele, gheata sau vant, prognozele sunt in sfarsit imbucuratoare pentru pasionatii sporturilor albe. Este asigurat stratul generos de zapada iar meteorologii anunta temperaturi perfecte de + 3, 4 grade in weekend. Sinaia si Poiana Brasov sunt cunoscute ca fiind cele mai bune doua statiuni de schi din Romania. Afla mai multe informatii despre preturi, transport si cazare din randurile de mai jos.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Sinaia

Statiunea ofera cel mai bun schi de altitudine din Romania. Partiile situate la o altitudine de 2000 de metri asigura de obicei zapada din decembrie pana in aprilie sau chiar mai. Sinaia este insa o statiune exclusivista datorita partiilor destul de dificile. Carpul, Papagalul, Furnica si Vanturis sunt patiile negre ale statiunii, partii perfecte pentru schiorii sau boarderii avansati. Incepatorii pot aluneca pe partiile din Valea Dorului cea mai recomadata fiind Valea Soarelui sau Varianta.
Domeniul schiabil din Sinaia este deservit de cinci instalatii prin cablu: telecabina Sinaia-Cota 1400, tronsonul 2 Cota 1400 - Cota 2000, telescaunul inugurat anul trecut care face legatura intre cota 1400 si Cota 2000, telescaunul din Valea Dorului si nou construita gondola care va face legatura intre restaurantul Taverna Sarbului(pe drumul cotei) si Cota 1400.

Preturi: Pentru transportul prin cablu turistii isi pot achizitiona cartele magnetice cu puncte. O cartela cu 20 de puncte costa 92 de lei in conditiile in care cu 2 puncte puteti parurge un singur tronson. Sa nu va mirati daca initial vi se va retine o garantie de 20 de lei. Acesti bani vi se vor returna la caasierie in schimbul cartelei goale. Daca returnati cartela cu puncte pe ea...veti pierde punctele. Asa ca multa grija la calcul.
Cazare: Daca vreti un weekend 100% dedicat schiului si muntelui va recomandam cazarea la una dintre cabanele de la Cota 2000 sau Cota 1400 respectiv 1500. Pretul pentru o noapte de cazare in camera dubla la Cabana Valea Dorului este de 100 de lei.

Poiana Brasov

Poiana Brasov este una dintre cele mai frumoase statiuni ale Romaniei. Si este pentru toata lumea. Datorita partiilor cu grade multiple de dificultate atat avansatii cat si incepatorii pot petrece clipe minunate aici. In functie de aptitudinile sportive ale fiecaruia, Poiana Brasov pune la dispozitia turistilor noua pirtii de schi cu grade de dificultate diferite si cu lungimi intre 300 si 3.820 m, dintre care mentionam o partie olimpica, trei pentru coborare si slalom urias si o partie pentru slalom special. In plus, cei care sunt siguri pe picioare si pasionati de viteza, pot schia si pe nocturna, atunci cand zapada este mai tare, iar schiurile aluneca mai repede.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: