Setari Cookie-uri

Sinaia si Poiana Brasov - schi de top

A nins toata saptamana pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov. Dupa doua weekenduri cu pietricele, gheata sau vant, prognozele sunt in sfarsit imbucuratoare pentru pasionatii sporturilor albe. Este asigurat stratul generos de zapada iar meteorologii anunta temperaturi perfecte de + 3, 4 grade in weekend. Sinaia si Poiana Brasov sunt cunoscute ca fiind cele mai bune doua statiuni de schi din Romania. Afla mai multe informatii despre preturi, transport si cazare din randurile de mai jos.

Un alt atu important al statiunii este reteaua de transport, foarte dezvoltata, datorita careia schiorul poate profita din plin de zapada si partie, concentrandu-se asupra sportului si nu asupra modului de acces pe partii. Astfel, transferul pe versantii Masivului Postavarul este asigurat de doua telecabine, o linie de telegondola si linii de teleschi care functioneaza sezonier.

Preturi: Si aici functioneaza cartelele cu puncte. 20 de puncte te vor costa 50 de lei. Sistemul de plata este insa diferentiat in functie de ce alegi: telecabina, gondola, telescaun sau teleschi. Opt puncte te va costa o urcare cu gondola, sase puncte vei plati pentru o urcare cu telecabina Kantel, opt puncte pentru o urcare cu telecabina Capra, tot opt cu telescaunul si trei puncte la unul dintre cele cinci teleschiuri care activeaza pe partii.
Cazare: Poiana Brasov a cunoscut o adevarata explozie din punct de vedere turistic. Vei gasi fara probleme cazare pentru orice buzunar. O noapte la o pensiune de doua stele te va costa in jur de 100 de lei. Pentru doua nopti la un hotel de patru stele vei scoate insa din buzunar aproximativ 600 de lei.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.