Setari Cookie-uri

Destinatii de weekend fascinante din Romania unde poti imbina distractia cu relaxarea

Descopera cele mai frumoase destinatii de weekend si locuri de vizitat in Romania unde te vei bucura de o experienta unica si fascinanta!

10. Edenland Park

O aventura de neuitat pe taramul distractiei din mijlocul padurii, unde poti avea parte de momente de neuitat alaturi de familie sau prieteni. Parcul se afla in apropiere de Bucuresti, mai exact in Balotesti, strada Cantonului si se numara printre cele mai interesante destinatii de weekend. Te poti bucura de plimbari cu bicicleta prin padure, sarituri in gol, ateliere de pictura, tras la tinta sau sa incerci diferite trasee spectaculoase. Noaptea o poti petrece intr-una din casutele in copaci, singurul loc din Romania unde exista asa ceva.

11. Sighisoara – orasul de basm

destinatii de weekend foto: Photosmatic, Shutterstock

Printre cele mai frumoase locuri de vizitat din Romania, se numara si Sighisoara, unul dintre orasele mele preferate. Sighisoara este unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Europa de Est si aici te poti bucura de o experienta cu totul deosebita. Prima oara cand am vizitat Sighisoara am fost impresionata de atmosfera de poveste, de cladirile colorate si de sentimentul acela de liniste sufleteasca. Parca inima mea era cumva acasa. Orasul muzeu nu poate fi inteles pe deplin si simtit cu toata savoarea decat atunci cand il vizitezi.

Citește și:

12. Wonderland Resort Cluj

destinatii de weekend
Pentru aceia care isi doresc o experienta magica, intr-un taram aflat departe de lumea reala, unde dorintele si visele pot deveni realitate Wonderland Resort Cluj este locul perfect. Acesta se afla la 7 km distanta de supebul oras Cluj-Napoca si il poti descoperi urcand pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului. Veti descoperi o atmosfera feerica si rafinata, veti avea posibilitatea sa va relaxati in piscina, la SPA sau in superba gradina, va veti bucura de servicii de masaj sau momente de liniste in salina Wonderland, de o experienta deosebita la centru de echitatie si mai mult decat atat, o experienta inedita, si anume zbor cu balonul.

13. Palatul Mogosoaia

locuri de vizitat in romania foto: visualpower, Shutterstock

Dupa cum v-am mai spus, sunt fascinata de palate, castele si povestile lor misterioase care au luat nastere intre zidurile lor. Printre cele mai frumoase locuri de vizitat langa Bucuresti se numara Palatul Mogosoaia, un loc ideal pentru o escapada in weekend. Te poti bucura de o plimbare relaxanta, de un picnic sau pur si simplu de un moment doar cu tine pentru a-ti reincarca bateriile. Un loc pe care il recomand tuturor, de vazut macar o data, pentru ca este o bijuterie arhitecturala, o farama din istoria noastra si mai ales pentru ca, sunt convinsa ca undeva in adancul sufletului, toti mai credem macar putin in povesti cu printi si printese.

Citește și:

foto main: By Todoran Andrei, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.