Setari Cookie-uri

4 motive să vizitezi Dubai în acest sezon!

Iubesc această destinație pentru că e o oază caldă în miez de iarnă dar și pentru că este vie, în continuă schimbare, cu o nouă înfățișare ori de câte ori ai prilejul să o vizitezi.

Dacă ai bifat deja obiective clasice precum Burj Khalifa, bazarul din Souk sau excursiile tradiționale în deșert, astăzi vin către tine cu câteva motive noi pentru a-ți planifica o vacanță în Dubai în această iarnă!

1. Transport accesibil cu un bonus considerabil

Să începem cu începutul: transportul. Din luna noiembrie, flydubai operează curse cu plecare din București și Cluj către Dubai, extinzând astfel zona de acoperire și în vestul țării. În plus, pasagerii care zboară cu această companie în perioada 1 octombrie 2021 - 31 martie 2022 primesc bonus un bilet valabil o zi pentru Expo 2020 Dubai, probabil motivul principal pentru care vă invit să vizitați această destinație în acest sezon!

Biletul la Expo se descarcă extrem de ușor de pe site-ul flydubai și este valabil 1 zi, timp suficient pentru a lua pulsul expoziției și pentru a decide dacă vrei să te muți cu totul acolo sau ba ;).

Citește și:

Ceea ce ne aduce la punctul 2....

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.