Iubesc această destinație pentru că e o oază caldă în miez de iarnă dar și pentru că este vie, în continuă schimbare, cu o nouă înfățișare ori de câte ori ai prilejul să o vizitezi.
3. Mâncarea de la #expo2020
Mâncarea de la Expo 2020 este o ispită cu două tăișuri: pe de-o parte, ai vrea să cuprinzi cât mai mult din expoziție, să vizitezi toate pavilioanele, să nu pierzi o clipă. Pe de altă parte, mâncarea e parte din experiență, e un obiectiv în sine. Nu poți să o ratezi, iar eu ți-aș recomanda să o incluzi în lista de obiective care trebuie bifate la Expo 2020!
Pe mine m-a cucerit fără drept de replică mâncarea africană de la Alkenbulan. Este un mix de vechi și nou, o sumă de preparate tradiționale reinventate ale căror arome și condimente îți gadila papilele, un răsfăț gastronomic suficient de light încât să îți permită să îți continui explorarea după masă.