Setari Cookie-uri

4 motive să vizitezi Dubai în acest sezon!

Iubesc această destinație pentru că e o oază caldă în miez de iarnă dar și pentru că este vie, în continuă schimbare, cu o nouă înfățișare ori de câte ori ai prilejul să o vizitezi.

2. Expo 2020 Dubai

Expoziția mondială din acest an se ține din octombrie 2021 până în martie 2022 și este motivul principal pentru care trebuie să vă rezervați o vacanță în această destinație. Tema generală, Conectarea minților, Crearea Viitorului, a dat prilejul expozanților din întreaga lume să își manifeste creativitatea în moduri absolut incredibile: Germania, unul dintre cele mai bine cotate pavilioane din toată expoziția, a imaginat o universitate de sustenabilitate pe care, la final, doar împreună, o putem absolvi. Nu pot să va dau mai multe detalii fiindcă aș strica o surpriză care mi-a făcut pielea găină. Spania a fost la concurență acerbă cu Germania pentru primul loc din topul meu: o dată pentru că a dedicat o zonă considerabilă limitării risipei alimentare și a doua oară pentru că a plasat în interiorul expoziției o macheta de hyperloop în față căreia pur și simplu am rămas cu gură căscată. Pasionatii de tehnologie sau fricosii de zbor cu avionul trebuie sa adauge pe lista aceasta atractie!

Citește și:

© German Pavilion Expo 2020 Dubai / Bjoern Lauen

De fapt, fiecare pavilion pe care l-am vizitat a fost pur și simplu incredibil, dar am calculat cu părere de rău că am avea nevoie de 6 săptămâni că să le putem vedea pe toate. Așa că vă recomand să va faceți un plan super-eficient de vizitare înainte să mergeți la expo pentru a putea profita de fiecare clipă!

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.