Setari Cookie-uri

10 destinatii in cautare de adrenalina

Daca esti genul caruia ii place sa se laude cu cicatricile de pe corp in locul obisnuitelor poze din vacanta, atunci acestea vor fi destinatiile ideale pentru tine. Hai sa scapam de rutina zilnica, sa respiram putin aer curat si sa vedem locuri noi si extreme. Lasa oamenii de rand sa se bucure de croazierele plictisitoare si tururile insotite de ghizi, destinatiile pe care ti le vom prezenta aici te vor umple de adrenalina. De fapt, ce rost are sa pleci in vacanta, daca nu vei face ceva care de care sa-ti aduci intotdeauna aminte?

2. Dorset, Anglia

Zorbing

Ai vazut filmul "The Explorers" cu Ethan Hawke si River Phoenix si ti-ai dorit o sfera in care sa zbori ? Sau poate iti amintesti cum era cand erai copil si te rostogoleai de pe vreun deal ? Ei bine, vei putea face si acum acelasi lucru, si chiar fara pete de iarba pe haine.

Zorbingul este sportul in care esti introdus intr-o minge uriasa gonflabila cu care te vei rostogoli de pe dealuri. De obicei esti prins cu un gen de harnasament, cu toate ca unii prefera sa fi zdruncinati ca intr-o masina de spalat automata.
Nu este nevoie de prea multa tehnica, dat fiind faptul ca nu poti stapani sau maca afecta directia sau viteza, mai ales daca esti legat. Indiferent de alegere, Zorb South UK Ltd. din Dorset iti va oferi cea mai buna experienta posibila.

1. Waikiki, Hawaii, SUA

Surfing

Unul din primele sporturi extreme refuza sa imbatraneasca. Surferii continua sa practice acest sport multi ani, in timp ce generatiile tinere sunt in continuare atrase. Pentru multi, surfingul este un stil de viata si, chiar daca diverse tendinte au aparut si disparut in decursul anilor, surfingul va ramane probabil pentru totdeauna.
Australia si California sunt locuri excelente, insa Hawaii este de departe cel mai bun loc pentru surfing. Multi cred ca acest sport a aparut aici, dat fiind faptul ca se cunoaste ca a fost practicat aici secole la rand. Misionarii europeni de pe insula descurajau surfingul si alte obiceiuri practicate in anii 1800. Cu toate acestea, surfingul a prevalat cu o reaparitie in anii 1900. Popularitatea s-a extins in California si mai departe, daruindu-ne unul din cele mai iubite si mai longevive sporturi extreme din lume.

Citește și:

Daca te intorci din vacanta cu mai multe cicatrici si dureri musculare decat poze, atunci pentru tine sportul extrem este modalitatea de a te relaxa si a scapa de rutina. Te provocam sa pastrezi aceasta lista si sa faci o insemnare de fiecare data cand ajungi in vreunul din aceste locuri. Nu uita totusi sa te plimbi si sa vizitezi putin locurile pe unde vei trece in cautare de adrenalina

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.